Gå til forside

30. MAJ, 2017

GUIDE: FIND DE RIGTIGE SANDALER TIL DIT BARN

Når du vælger sandaler til dit barn, bør du vælge en model med naturlig pasform, der støtter foden og er justerbare.

Når du skal vælge sandaler til dit barn, er der en række ting, du bør overveje. Børnefødder har nemlig brug for både plads, støtte og en god pasform, når de vokser.

Først og fremmest er det vigtigt, at sandalen sidder ordentligt på foden, så dit barns fod ikke glider frem og tilbage. For at undgå dette, anbefaler vi, at du vælger en sandal med fast og lukket hælkappe. På den måde holdes foden bedre fast i sandalen, og samtidig støtter den op og beskytter foden. Dette er isæt vigtigt for yngre børn, mens børn i skolealderen har mindre behov for støtte i hælen. Her kan du altså sagtens vælge en sandal med åben hælkappe. Det er dog stadig vigtigt, at sandalen sidder godt fast omkring anklen, og foden ikke glider rundt i sandalen. 

Udforsk vores udvalg af sandaler til både piger og drenge.

Voksetillæg skal altid tænkes ind, når du køber børnesko, så fødderne får den nødvendige plads. Det gælder selvfølgelig også, når du vælger børnesandaler. Som fingerregel siger vi 1,5 cm ved lukkede sandaler og 1 cm ved åbne sandaler. Er sandalen større risikerer du, at den ikke sidder godt på foden, og så vil barnet automatisk gå og krumme tæerne for at holde sandalerne på.

Sommerklar børnefødder - find vores store udvalg af børnesandaler her

En anden ting du bør kigge efter er justerbare remme på sandalen, så den kan tilpasses præcis til dit barns fod. Vælger du remme med velcro, er det også nemt for dit barn selv at tilpasse sandalen.
Det er en fordel, hvis sandalen både har en justerbar rem over foden og en ved anklen. På den måde kan du justere sandalen til, så den støtter op om hele foden.

Sidst men ikke mindst bør du vælge sandaler i naturlige materialer. En sål af ruskind giver foden mulighed for at ånde, mens en undersål af gummi gør, at barnet står så fast som muligt.

Tip: du kan beskytte dit barns fødder ved at vælge en lukket sandal. På den måde skal barnet ikke bekymre sig om at slå tæerne under aktiviteter.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo