Gå til forside

Guide - Find de rigtige tights

Selvom de ved første øjekast kan se ens ud, er tights ikke bare tights. De er nemlig hver især designet til specifikke træningsformer – hvilket par du skal vælge, kan du blive klogere på her.

Der finder næsten ikke noget mere irriterende, end tights der ikke sidder ordentligt under træning. Enten glider de ned, er for stramme eller for løse.

Det er der heldigvis råd for, for det kan skyldes, at dine tights simpelthen ikke er designet til din træningsform. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge dem til din træning, men blot at du med fordel kan vælge et par med andre funktioner. Der findes et hav af tights, men for at komme godt rundt om modeller og de mest typiske træningsformer, har vi taget udgangspunkt i fire klassiske Nike modeller - læs med nedenfor.

Trænger træningsgarderoben til en opdatering? Se vores store udvalg af Nike tights her

 

Nike Sculpt Tight til yoga og pilates

Dyrker du yoga, pilates eller barretræning, hvor du har brug for at fokusere på din kropsholdning, er det en god idé at vælge en tight der giver støtte omkring din core, og her er Nike Sculpt Tight et oplagt valg.

Nike Sculpt Tight har en høj linning, så du får god støtte op og omkring din mave og ryg. Samtidig har tight’en også kompression omkring balder og ben.
Bagpå har den powermesh som giver god ventilation. Samtidig er der ingen sidesømme, hvilket giver dig fuld bevægelighed – noget som netop er vigtigt, når du skal ud i ydrepositioner og stræk.

 

 

Nike Pro Tight til fitness 

Nike Pro Tight kender du måske allerede fra Nike Pro serien.

Nike Pro Tight er den letteste model af Nike’s tights, og perfekt til fitnesstræning, hvor den kan bruges til alt fra tunge løft til holdtræningens mange forskellige øvelser og fart. Samtidig kan du bruge den som baselayer under fx et par shorts.
Nike Pro Tight er designet til at holde dig afkølet under træning, og derfor er den lavet i et let materiale og har mesh-paneler på benene, så du let kan komme af med overskydende varme.

 

 

Nike Power Tight til HIT og Cross Training

Er du til træning med høj intensitet som fx HIT eller crosstraining, hvor du har brug for hurtigt at skifte mellem eksplosive øvelser, er Nike Power Tight den, du skal vælge.

I designet af Nike Power Tight har designerne fokuseret på særligt seks bevægelser: push, pull, lunge, squat, bøj og roter. Det er nemlig de bevægelser, du laver i en træning, og derfor er det vigtigt, at tight’en følger med hele vejen. Konkret betyder det, at Nike Power Tight er designet i en powermesh, som giver moderat kompression og holder dig afkølet og tør under træning. Samtidig har de en højere linning der giver både støtte og fleksibilitet. Bagpå er taljen buet, så du undgår den klassiske bare lænd ved fx squats.

 

Nike Bliss Victory til boksning

Selvom stramme tights er det mest velkendte, er der faktisk sportsgrene som fx boksning, hvor du med fordel kan vælge en løsere og model med en afslappede pasform som Nike Bliss Victory.
Med en løs buks sikrer du maksimal bevægelighed i alle dine øvelser, hvilket både optimerer din træning, men også gør det mere behageligt.

Nike Bliss Victory er designer i et 4-vejs stretchvævet stof, som giver fuld bevægelighed og en lethed der gør, at du uden besvær kan skifte fra den ene bevægelse til den næste.

Hvilken tight du skal vælge handler i høj grad om, hvilken træningsform du dyrker. Er du i tvivl, hvilke modeller der passer til din træning, sidder vi klar til at hjælpe i chatten her på siden, og vores butikspersonale står selvfølgelig også klar med råd og vejledning, så du bliver klædt bedst muligt på til træning.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo