14. SEPTEMBER, 2017

GUIDE: BLIV KLÆDT PÅ TIL DE REGNVÅDE DAGE

De seneste år har regntøjet været ude på en rejse. Fra udelukkende at være praktisk beklædning har mærker som Rains givet regntøj en plads i modebilledet. Det betyder, at du let kan finde den regnjakke – eller regnsæt – som passer til netop dit behov og stil.

Efterårets vejr kan være lunefuldt, og overgangen mellem sol og regn kan ske lynhurtigt. Derfor er det en god idé at have en regnjakke eller et regnsæt, så du er beredt, når vejret skifter.

Heldigvis findes der mange forskellige slags regntøj, og det er derfor muligt at finde netop den model og den farve, der passer til dig.

Den moderigtige
Kigger man rundt i gadebilledet, er regnjakker i dag meget mere repræsenteret, end det var tilfældet for bare få år siden. Alt sammen takket være Rains, som har formået at gøre regnjakken moderne.

Det et både snittet på modellerne, funktionerne og de mange forskellige farver der tiltrækker.

De fleste Rains modeller er unisex, så de kan bruges af både mænd og kvinder. Designet er oversized, så du let kan have en trøje eller en jakke indenunder. Er du ikke til det oversized look, laver de også en damefrakke med bindebælte i taljen.

Vil du have regnbukser til din jakke, er det selvfølgelig også en mulighed.

Find hele vores udvalg af regntøj her!

Den praktiske
Vil du være helt sikker på at komme tør igennem regnen, skal du have fat i et regnsæt, hvor du både har jakke og bukser.

Det kan for eksempel være et sæt fra Master, som er både vind- og vandtæt. Samtidig har det høj åndbarhed, så du kan komme af med varmen, og tapede sømme, så der ikke kommer vand ind ved lynlåsene.

Se hele vores udvalg af regnsæt her 

Til familiens yngste
Når det kommer til børnene, anbefaler vi altid et regnsæt med god bevægelighed, så de er godt pakket ind i regnen, men stadig kan løbe rundt og lege.

Det kan være en god idé at vælge et regnsæt med reflekser på ærmer og ben, så de også er synlige, når mørket falder på.

Se hele udvalget af regntøj til børn her

Når efteråret sætter ind, er regntøj nærmest en nødvendighed, hvis du ikke vil være drivvåd på cykelturen til og fra arbejde. SPORTMASTER har et bredt udvalg af regntøj, så du kan finde netop den model der passer til din stil og dit behov.  

Kundeservice

89 87 36 36

kundeservice@sportmaster.dk

FAQ

Åbningstider

Mandag - Fredag10 - 14 
Lørdag - Søndag10 - 14

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Instagram

VILD MED FODBOLD

Sportmaster Instagram
Image alt

e-mærket

Image alt

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt