Gå til forside
19. februar 2019

garmin instinct

 

Nyt outdoor ur fra Garmin

Skabt til outdoor-eventyrene

Et sportsur kan være en god følgesvend, der pryder din arm døgnet rundt til hverdag og træning. Men du skal selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser, før du kaster dig ud i at anskaffe dig et nyt, lækkert sportsur – for urene har forskellige funktioner og priser.

Der findes en række forskellige ure, som hver især kan passe til netop dine behov. Læs med her, hvis du vil danne dig et overblik over, hvad urene kan gøre for dig.

 

Invalid widget

Dig, Instinct og ødemarken

Når du er ude på dine fabelagtige ture i den vilde natur eller løbeturene i skoven, så bliver det hele så meget nemmere med dit nye Instinct på håndledet. For du er i fuld kontrol. GPS, GLONASS og Galileo-satellitsystemer giver dig muligheden for nem sporing i de krævende omgivelser, du begiver dig rundt i, hvor GPS alene måske ikke er nok. Men de mange fede funktioner gør turen fed. Kompas, barometer, trykhøjdemåler og en fantastisk batterilevetid. Alle de mange funktioner gør turen fantastisk, og du skal nok kunne orientere dig. Og med TracBack kan du nemt følge den samme rute hjem, som du tog på vejen ud i ødemarken.

 

Fremragende til sport i hverdagen

Udover at være fremragende til outdoor er Instinct selvfølgelig også et skønt træningsur. Du kan overvåge din puls, stressniveau, og du kan få det fulde overblik over, hvor hård både din dag og din løbetur har været. Du kan også have fuld kontrol over dine aktiviteter – du kan vælge mellem 28 sportsprofiler, som hver har deres aktivitet – blandt andet løb, cykling og svømning. Derudover kan du parre din telefon med Instinct og Garmin Connects online-træningsunivers.

Invalid widget

Instinct er til dig, der vil på outdoor-eventyr og have det helt optimale ur på håndleddet, når du skal finde rundt i ødemarken. Uret har en række fede funktioner, som giver dig de perfekte redskaber til de lange og fede ture ud i det fri. Det skønne Garmin-ur er samtidig lækkert til hverdagen og den træning, du udfører til daglig.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo