Gå til forside

29. JULI, 2016

PORTRÆT AF EN PLAYMAKER

Rodwan Aden er opvokset i Rosenhøj ved Aarhus og kender området ud og ind, og så sørger han hver uge for street soccertræningerne i området.

Rodwan Aden har deltaget i flere Playmaker Camps i GAME Streetmekka København og er nu GAME Playmaker i den aarhusianske version af GAME.
Rodwan er en ildsjæl, når det kommer til arbejdet med børn og unge i GAME-zone Rosenhøj Aarhus. Faktisk var det ham, der i 2015 startede GAME-zonen op. Rodwan kender området som sin egen bukselomme, og han vidste fra starten hvilket sted, der ville egne sig perfekt som en GAME-zone. Et sted som børn og unge i forvejen brugte som et hænge ud-sted, hvor der er god mulighed for at udfolde gadeidrætten på asfalt.

Rodwan har formået at rekruttere andre seje unge frivillige Playmakere, og han er primus motor, når det handler om at organisere træningerne og at sørge for, at træningerne kører derud af hver eneste uge. Han er en person, som er fantastisk, når det gælder om at bevare overblikket, strukturere og ikke mindst sørge for at stemningen er helt i top. Og så medbringer han musikanlæg til alle træninger. 

Rodwan Aden (bagerst i midten) og en flok drenge fra Rosenhøj til sidste års GAME Finals.

Hvad synes du er det fedeste ved træningerne i GAME-zonen? 
"Træningerne gør mennesker glade, og zonen skaber tydeligvis fællesskab ude i boligområdet. Træningerne i zonen giver børnene og de unge noget at lave i deres fritid. Generelt er der mange børn og unge, som måske har det lidt svært, som via træningerne får det lettere i hverdagen og bliver gladere. Netop fordi de får skabt stærke venskaber og succesoplevelser. Det er noget, der gør mig stolt over at være i GAME. Også er det bare super fedt at være en del af en gruppe frivillige, som brænder for det, de laver - båndene mellem os er stærke."

Hvorfor tror du, at der kommer så mange til jeres træninger? 
"Først og fremmest er det en virkelig god 'location'. Det er et sted, som mange af de lokale kender, og hvor de kommer. 
Jeg og de to andre, der står for street soccer træningerne, er et godt team, vi supplerer hinanden. Jeg synes, det fungerer rigtig godt at være tre frivillige til alle træninger. Hassan og Abdullahi kører træningerne. Det er dem, der har styr på sporten og brænder for at give den gas på asfalten. Hassan og Abdullahi er begge nye i GAME, men har været super gode til at komme ind i det og engagere sig. Jeg er mere den, som organiserer og render rundt og taler med folk, både med dem, der er med, og dem, der nysgerrigt kigger på. Så er der mulighed for at udbrede det gode budskab og rekruttere nye deltagere under træningerne og peppe stemningen op."

Hvad er det bedste ved at være frivillig i GAME? 
"At vi er et team omkring opgaven. Der er en klar rollefordeling mellem Hassan, Abdullahi og mig. På den måde er det lettere at skabe nogle rammer for sjove og lærerige træninger, som børn og unge elsker at komme til. Gode træninger med glade børn betyder flere gode træninger. Og så er der bare er helt vildt mange fantastiske børn og unge ude ved Rosenhøj!"

GAME mere end 150 playmakere i hele landet. Det er lokale unge fra boligområderne, som bliver uddannet til GAME Playmakere. Playmakerne står for de ugentlige træninger i gadeidræt og gadekultur, og så virker de desuden som rollemodeller for børnene i de udsatte boligområder. forandringer, 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo