Gå til forside

19. SEPTEMBER, 2016

SPORTMASTER TIL GAME FINALS

Som samarbejdspartner til GAME var en gruppe SPORTMASTER medarbejdere med, da GAME Finals blev afholdt den 27. august 2016. En af dem er Moe Diddly. Vi har taget en snak med ham om, hvad GAME kan, og hvorfor samarbejdet er vigtigt.

Solen brager ned fra en skyfri himmel, og i GAMEs lokaler på Enghavevej er der endnu mere travlt end ellers. Det er nemlig dagen for GAME Finals, og børn og unge fra GAME Zoner i hele landet har taget turen til København for at være med.

Det er her, vi møder Moe (øverste billede i SPORTMASTER t-shirt). Til hverdag læser han økonomi og IT på Københavns Erhvervsakademi, og i sin fritid arbejder han hos SPORTMASTER. Denne lørdag bruger han på at give en hånd med til GAME Finals.

”Jeg er taget til GAME Finals, fordi jeg gerne vil hjælpe til. Jeg er vild med den laid back stemning, som streetkulturen giver, og her er et rigtig godt fællesskab. Det vil jeg gerne støtte op om” siger Moe, og fortsætter: ” Når jeg er her, fungerer jeg som rollemodel for børnene, og jeg føler, at jeg er med til at gøre en forskel for andre”.

Vil du vide mere om GAME Finals? Læs hvad GAME selv skriver om dagen her

Mens vi snakker med Moe, summer området af liv. Med musikken fra DJ pulten i hallen som underlægningsmusik, bliver der lavet graffiti på opstillede vægge, der er dance battles, street basket og fodbold på asfalten, og børn og unge leger i parkourområdet eller hænger ud i skatehallen. 

"GAME handler om gensidig respekt. Hvor du kommer fra, har ikke nogen betydning. Vi er alle ligeværdige her og dyrker sport på lige vilkår" fortæller Moe.
Han tilføjer at GAME selvfølgelig ikke løser alle problemer for børn og unge i udsatte bolig områder, men at mange børn og unge, uden GAMEs aktiviteter, ikke ville have samme mulighed for et socialt netværk, sundhed og gadeidræt. 

Moe mener at events som GAME Finals giver børn og unge flere muligheder, netop fordi de bliver behandlet med gensidig respekt og bliver tilbudt forskellige gadeaktiviteter, som de muligvis ikke har adgang til ellers.

Samtidig er GAME med til at nedbryde fordomme og den sociale arv, fortæller Moe: "Umiddelbart ligner det bare sport, men der ligger noget mere bag. GAME er et socialt projekt. Ligegyldig hvilken zone vi er fra, om den ligger i Jylland, på Fyn eller Sjælland endda i Beirut i Libanon, så har vi alle streetkulturen og streetånd til fælles".  

Til GAME Finals står Moe for et område med panna-cage, panna-courts, Faxe Kondi-challenge og bordfodbold. Han står altså ikke for turneringerne, men er en del af underholdningen før, under og efter.

”Der skal være mulighed for børn og unge at lave aktiviteter, når de ikke deltager i en turnering. Det er med til at skabe gejst og muligheden for nye venskaber, og det er generelt noget af det GAME er rigtige gode til, så jeg er glad for at kunne være med i dag.”

GAME Finals er en årlig begivenhed, hvor børn og unge fra GAME Zoner i hele landet samles. Dagen byder på DM i street basket, street fodboldturnering, DM i breakdance, parkourworkshop, danseshows, panna, løbehjul, rap battles og street art.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo