Søg i mere end 12.000 varer ...

12. JULI, 2016

SPORTMASTER OG GAME INDGÅR PARTNERSKAB

GAME og SPORTMASTER har indgået partnerskab, og det betyder, at vi fremover er med til at støtte op om GAME’s store arbejde med frivillige og gadeidræt i udsatte boligområder.

I SPORTMASTER er vi vilde med sport. Det er i vores DNA og med i alt, hvad vi laver. Netop derfor er vi rigtig glade for at indgå partnerskab med GAME, for de er nemlig verdensmestre i at arbejde med gadeidræt i udsatte boligområder.

Og hvordan passer SPORTMASTER så ind i det? Grundlæggende handler det om vores passion for sport. Sport behøver ikke at have faste mødetider og et krav om niveau. Det vigtige er glæden ved sport og fællesskabet, og netop det synes vi, at GAME er rigtig dygtige til at få frem. 

Kort fortalt GAME til stede på asfalten i 26 boligområder i Danmark. De arbejder med gadeidræt og gadekultur og arrangerer træninger og turneringer i street basket, gadefodbold, dans og parkour i udsatte boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg.

GAME arbejder ud fra et ønske om at nedbryde barrierer og opbygge relationer, og det gør de blandt andet ved at uddanne unge frivillige GAME Playmakers.  Playmakerne er dem der driver de ugentlige træninger i GAME-zonerne, og de virker som rollemodeller i de udsatte boligområder.

Vil du vide mere om GAME? Besøg deres hjemmeside her

GAME er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og gadekultur. De uddanner unge til at drive træninger i street basket, street soccer, dans og parkour i boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: