Gå til forside

27. AUGUST, 2017

NEW BALANCE INTRODUCERER BLACKOUT OG WHITEOUT FURON OG VISARO

Ovenpå introduktionen af farveopdateringen på Visaro samt introen til Furon 3.0 følger New Balance op med en 'Limited Edition' Pack med blackout- og whiteout-modeller af både kontrol- og speedsiloen. Læs mere nedenfor og shop dem allerede nu!

Klassisk på alle parametre! Omkring fodboldstøvler er der sjældent noget så lækkert, som når brands går helt klassisk til værks og introducerer kollektioner af helt sorte og hvide fodboldstøvler. Specielt er fodboldstøvler i helt hvide udgaver efterhånden en sjælden race - men New Balance er heldigvis kommet tilhængere af de klassiske støvler til undsætning med introduktionen af den super sprøde "Limited Edition" blackout/whiteout-kollektion af Visaro og Furon 3.0.

Se mere til introfarven på New Balance Furon 3.0 lige her! 

Teknologisk er der ingen forskel mellem de blackoutede- og whiteoutede-modeller af hhv. Visaro 2.0 og Furon 3.0. Specielt ift. speedsiloen Furon 3.0 kan vi heller ikke lægge skjul på at de kridhvide modeller eller blackoutede modeller bør være incitament til, at få testet de seneste opdateringer på støvlen. Du vil ikke fortryde det!

Både Visaro- og Furon-støvlerne i hhv. sort og hvid er allerede tilgængelige på SPORTMASTER.dk nu i begrænset antal. Alle modellerne fås selvfølgelig med GRATISiD i form af gratis navn og nummer, flag samt emojis. Med andre ord kan du gøre dine støvler så personlige som overhovedet muligt. Husk at følg os på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram og Snapchat. Brugernavn: vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo