Gå til forside

Levering

Fleksibel afhentning
 

Afhent i butik

Post Nord Pakkeboks

GLS Pakkeboks

Ordre under 599,-

Gratis ✓

29,-

29,-

Ordre over 599,-

Gratis ✓

Gratis ✓

Gratis ✓

Medlemspris

Gratis ✓

Gratis ✓

Gratis ✓

Leveret til døren
 

Post Nord Privat

GLS Privat

Ordre under 599,-

39,-

39,-

Ordre over 599,-

39,-

39,-

Medlemspris

39,-

39,-

Levering Erhverv
 

Post Nord Erhverv

GLS Erhverv

Ordre under 599,-

39,-

39,-

Ordre over 599,-

Gratis 

Gratis 

Medlemspris

Gratis 

Gratis 

 

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER VED AFHENTNING I BUTIK!

 

Alle kender det. Du tvivler måske på, om du kan nå at få det leveret, inden du skal bruge det, hvis du bestiller online. Bare rolig - hos SPORTMASTER er det noget af det vigtigste for os, at du hurtigst muligt får leveret de varer, du har bestilt. Vi afsender nemlig ordren indenfor 1-2 hverdage, hvis du bestiller inden kl. 16 på alle hverdage – hvis du altså skulle være i tvivl. Læs mere her!

 

Det behøver ikke gøres mere besværligt, end det er. Vi ved godt, hvor utålmodig man bliver, når man først har bestilt en vare online og derefter ”bare” kan vente på, at den ankommer. Den ventetid stræber vi efter at gøre så kort som overhovedet muligt. Det føler vi, er vores pligt!

Hvis du bestiller inden kl. 16.00 på SPORTMASTER.dk i alle hverdage, afsender vi dine varer med dag-til-dag levering, så de bliver leveret på førstkommende hverdag. Dermed gør vi ventetiden på dine nye fodboldstøvler, løbesko, fitnesstøj eller en helt fjerde type sportsudstyr så kort som overhovedet muligt.

Såfremt der er tale om ordrer med personificerede varer, gør vi selvfølgelig opmærksom på, at leveringstiden kan forlænges med 1-2 hverdage. Du skal dog ikke blive overrasket, hvis selv et par fodboldstøvler med navn, flag og emojis eller en fodboldtrøje med navn og nummer på ryggen også bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 16.00. Som sagt stræber vi efter at levere din ordre hurtigst muligt – vi ved, hvor meget det betyder!

Vi har en lang række muligheder for levering – hvad end du vil have leveret din pakke til privatadressen, firmaadressen, GLS-pakkeshop, et posthus eller afhente din pakke i en SPORTMASTER-butik. Sidstnævnte er tilmed ALTID gratis. Det kan du drage nytte af, hvis du har været i tvivl om en størrelse, da du kan prøve den i butikken med det samme, når du henter den.

Såfremt varen, mod forventning, ikke skulle passe i størrelsen, eller at varen ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere eller bytte varen med det samme i den givne butik – selvom den er købt online på SPORTMASTER.dk.

Husk at følge med på vores sociale platforme på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret om det nyeste sportsgear. Bliv samtidigt medlem hos Klub SPORTMASTER og drag nytte af de mange fordele du får ved at være medlem. Du kan tilmelde dig helt GRATIS lige her.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo