Gå til forside

24. APRIL, 2018

ET højdepunkt frem imod enhver slutrunde. Nike har lanceret frankrigs nye hjemme- og udebanetrøjer

 

Garanti for elegante designs, nye konstruktioner og inspiration fra modeverdenen. Frankrigs nye hjemme- og udebanetrøjer er lanceret – og de skuffer ikke! Læs mere længere nede og shop dem netop nu!

Det er altid med store forhåbninger når slutrunderne kommer tættere og tættere på og de respektive landes trøjer lanceres. Der er dog altid nogle lande som man glæder sig til at se, mere end nogle andre… Frankrig er et af de lande!

Deres trøjer er altid garant for elegante designs, innovative teknologier og inspiration fra det stolte folkefærd som er blandt de mest passionerede fodboldfans på hele kloden. Og trøjerne som Kylian Mbappé, Ousmane Dembele, Paul Pogba og de resterende verdensstjerner, skal spille i til sommerens VM skuffer bestemt heller ikke denne gang – tværtimod!

 

Vi kan lige så godt afsløre at både hjemme- og udebanetrøjerne er trådt direkte ind blandt favoritterne af alle trøjerne til sommerens slutrunde. Hjemmebanetrøjen er en direkte hyldest til det franske flag og de ikoniske billeder fra bl.a. Stade de France når ”tricoloren” vejer i massevis og franskmændene udtrykker deres stolthed.

Udebanetrøjen herimod er ligeså en hyldest til det franske flag, men i en noget mere ”dekonstrueret” udgave. Trøjen ser nemlig, på afstand, ud til at være helt hvid, men så snart man kommer nærmere vil man opdage de blå og røde detaljer som gør trøjens design til et af de absolut fedeste i hele sortimentet.

På SPORTMASTER.dk tilbyder vi ikke bare de normale trøjer, men ligeså VaporKnit-trøjerne som er 100% identiske med de trøjer som spillerne spiller i under slutrunden. Du kan se hele sortimentet af Frankrig-trøjer og træningstøj på SPORTMASTER.dk lige her.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af de nye landsholdstrøjer fra Nike du synes er den fedeste?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo