Gå til forside
11. april 2019

FCK lancerer ny udebanetrøje

 

Ny udebanetrøje til FC København

Fra stadion til gaden

Vanen tro har adidas og FC København lanceret en ny udebanetrøje i begyndelsen af forårssæsonen. En trøje der ligesom 3. trøjen skal kunne bæres både indenfor og udenfor stadion. Læs mere om inspirationen nedenfor!

Med lanceringen af den nye udebanetrøje til FC København har det tætte og stærke samarbejde med adidas endnu en gang resulteret i en trøje som klubbens fans har taget enormt positivt imod. En trøje der tager sin inspiration fra tidligere udebanetrøjer, som også har været præget af mørkere farver i form af sort og navy/kongeblå nuancer.

 

En kombination der giver et uhyggeligt strømlinet og stilrent udtryk, som er helt bevidst. Mantraet for lanceringen af den nye udebanetrøje har nemlig endnu en gang været, at det skal være en trøje som man som tilhænger af FC København, ikke bare har lyst til at have på når man skal på stadion. Men en trøje man i lige så høj grad kan tage på i hverdagen. Butikschef i FCK’s egen fanshop, Martin Nøhr, udtaler:

"I designprocessen af vores nye udebanetrøje, er der blevet lagt vægt på tidligere trøjers farver og detaljer. Med den sorte bundfarve, flankeret af de blå nuancer, fortsætter vi vores ambition om at få fodbolden fra stadion og ud i de københavnske gader, for vi ønsker at skabe en trøje, du også vil gå med, når du ikke skal til fodbold”. 

Om flere af de specielle detaljer på trøjer uddyber han: ”For første gang i klubben historie følger stjernernes farve med trøjen og logoets design, hvorfor man på denne trøje vil se to sorte stjerner der repræsenterer fem mesterskaber hvér”.

 

Den nye udebanetrøje er nu tilgængelig på SPORTMASTER.dk til både børn og voksne hvor du eksklusivt, sammen med FCK’s egen fanshop, kan få originalt tryk med flere af klubbens største profiler. Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo