Gå til forside

6. DECEMBER, 2018

Forbered dig på de kolde vintermåneder. Nike 'winter warrior'

Ingen dårlige undskyldninger. De kedelige og kolde vintertræninger står for døren. Nikes ”Winter Warrior”-kollektion sørger imidlertid for at du kan blive klædt bedst muligt på til de kolde vintermåneder. Læs mere nedenfor!

Alle frygter det. Eller. Langt de fleste gør i hvert fald. De kolde og våde vintertræninger. Hvor følelsesløse fingre og tæer er en tilbagevendende faktor og hvor man drømmer sig til højere temperaturer og til træning i shorts og t-shirt.

Nike har ikke desto mindre sørget for, at man med deres nye træningskollektion, der linker op til den nyeste støvlepakke ved navn ’Always Forward’ Pack, har mulighed for at blive klædt på til vintertræningerne på bedst mulig vis. Uden at gå på kompromis med bevægelighed og komfort.

 "fokus på det fremadrettede. nike 'always forward' pack"

Læs mere om Nikes nyeste kollektion af fodboldstøvler lige her!

INNOVATION I HØJSÆDET...

Først og fremmest er den længe ventede Squad Snood Halsedisse endelig kommet på markedet og er allerede blevet en af de mest populære varer på sportmaster.dk og i de udvalgte butikker der har den. En innovativ type af halsedisse, som både kan anvendes på "traditionel" vis, men som samtidig kan dække både næse og ører til når det er ekstra koldt. Du kan se halsedissen online på sportmaster.dk samt se hvilke udvalgte butikker der har den i sortiment lige her.

… Udover den innovative halsedisse har Nike ligeså produceret deres klassiske Squad- og Academy-serie af træningstøj i ”vinterudgaver”. Derfor finder du både betegnelser som Therma og Shield i de ellers klassiske varenavne, som selvfølgelig refererer til de vinterteknologier som træningstøjet er blevet udstyret med.

Med Therma-teknologien vil du opleve et tykkere materiale, som holder langt bedre på kropstemperaturen, mens at den vandafvisende Shield-teknologi sørger for at dit tøj forbliver nogenlunde tørt og let selv på de koldeste og mest nedbørsrige træningsdage.

Hele ’Winter Warrior’-kollektionen er tilgængelig nu online på sportmaster.dk – til både børn og voksne. Se kollektionen til voksne lige her og kollektionen til børn her. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo