Gå til forside

3. JANUAR, 2017

HOLD MOTIVATIONEN - TRÆN OP TIL ET LØB

Selvom vejret kan være bidende koldt i januar, er det tiden, hvor flere og flere løbere igen snører løbeskoene og løber ud på gader og stræder.

Årsskiftet er altid en kærkommen begivenhed for os. Det betyder nemlig, at løbesæsonen for mange langsomt starter op igen. Måske har du allerede et mål med din løbetræning, og hvis ikke kan det være en rigtig god idé at sætte det. Det gør det nemlig lettere at bevare gejsten i træningen.

Vil du i gang med at løbe, eller vil du blive hurtigere på 5 kilometer? Tilmeld dig Løbeklubben 2017 her og bliv guidet sikkert igennem din træning af vores løbeekspert Claus Bjarnø.

Vinterløbene i Aarhus
Vinterløbene er en løbsserie på i alt 4 løb i Aarhus, men du kan sagtens vælge kun at løbe et af løbene. Hvert løb har to distancer – 5 km og 10 km – og hvert løb tager dig igennem en ny rute, så du får oplevet Aarhus’ gader og natur.

Det første vinterløb finder sted allerede den 29. januar 2017, men er du først lige startet på træningen, skal du ikke fortvivle. Der er nemlig løb igen i både februar, marts og april.

Læs mere og tilmeld dig Vinterløbene her

Strandvejsløbet i Middelfart
Du har sikkert hørt om Lillebælt Halvmarathon, men faktisk er det ikke alt hvad folkene bag laver af løb. De arrangerer nemlig andre løb, og et af dem er Strandvejsløbet, som finder sted den 1. april.

Ruten er 10 km, og den tager dig igennem den smukke natur ved Lillebælt, så der er rig mulighed for at få en seværdig løbetur. Samtidig er det er hurtig rute, så vil du teste formen for alvor, er der rig mulighed for at få farten op.

Læs mere og tilmeld dig Strandvejsløbene her

Copenhagen Women's Race & Copenhagen Men's Race
Sparta er hovedkræfterne bag blandt andet Copenhagen Marathon og CPH Half, men derudover arrangerer Sparta et væld at andre gode løb. Der i blandt finder du Copenhagen Women's Race og Copenhagen Men's Race den 10. juni, hvor du kan løbe både 5 og 10 km.

Stemning på ruten er altid i top til disse løb, og der er fartholdere til at hjælpe dig sikkert igennem løbet.

Noget særligt ved Sparta er desuden, at de op til mange af deres løb ofte arrangerer fællestræning, så du kan træne op til løbet sammen med en masse andre løbere. Fællestræningen er ganske gratis, du skal bare møde op.

Læs mere om Spartas fællestræning og løb her

Det kan være en rigtig god idé at sætte sig et mål med sin træning, så man har noget at træne op imod og se frem til. På den måde bliver det nemlig lettere at komme afsted, også på de dage hvor undskyldningerne ellers står i kø. Heldigvis findes der et hav af spændende løb, du kan deltage i. Har du allerede et løb i kalenderen? Del det med os på Facebook – Vild med løb eller på Instagram #vildmedløb.