Gå til forside

7. NOVEMBER, 2016

MÅNEDENS FITNESS FAVORITTER

Lækkert træningstøj kan være en kæmpe motivationsfaktor for at komme ned i fitnesscenteret og træne. Derfor har vi sammensat nogle af vores fitness favoritter til inspiration og motivation til din træning.

For mange sætter det kolde vejr og glatte veje en stopper for de vanlige løbeture og udendørs træning, og derfor er fitnesscenteret et godt alternativ, så formen ikke går helt i vinterhi.

Nike Air Zoom Strong
Nike Air Zoom Strong er en ny træningssko fra Nike. Foruden et lækkert design og fede farver, har den en lang række tekniske detaljer, som gør skoen rigtig velegnet til fitness.

Særligt værd at fremhæve er stabilitet og støtte. Du står godt fast, og skoen støtter godt op om foden – også når du skal ud i yderpositionerne.

Læs meget mere om Nike Air Zoom Strong her

Nike Pro Indy sports-bh
Når du vælger sports-bh, skal du tænke på, hvad du skal bruge den til. Løb kræver for eksempel mere support end pilates og yoga.

Nike Pro Indy er en sports-bh med lav support, og den egner sig derfor rigtig godt til fitness og yoga. Den er designet i Dri-FIT materiale, som transporterer sveden væk fra huden og ud på ydersiden af stoffet, så du holder dig afkølet under træning. Samtidig har den justerbare stropper, så den kan tilpasses netop til dig.

Find den sports-bh der passer til dig. Læs mere om Nike Pro sports-bh her

Nike Flow Graphic Tank Top
Sæt kulør på din træning med træningstoppen fra Nike.
På samme måde som Pro tights er den designet i Dri-FIT materiale, så du let kan komme af med overskydende varme. Samtidig er pasformen løs, så du har masser af bevægelsesfrihed. Brug den ovenpå en sports-bh, eller kombiner den med en tynd top under, så du får lag-på-lag-effekten.

Find Nike Flow Graphic Tank Top her

Nike Pro tights
Et par klassiske tights er næsten ikke til at komme udenom, når man træner i fitness, og her er Nike Pro Cool Tights et rigtig godt bud. De er lavet i Dri-FIT materiale, som transporterer sveden væk fra din krop, så du kan holde en god og behagelig temperatur.

Find Nike Pro Cool tights her

Hvad er dine favoritter til fitnesscenteret? Hele uge 45 kan du dele det med os på Instagram#vildmedsport #konkurrence og vær med i konkurrencen om gavekort til SPORTMASTER.  

Invalid widget