Gå til forside

3. JUNI, 2016

BLIV KLAR TIL SOMMERENS FESTIVALLER

Snart rammer sommerens festivaller, og derfor har vi taget et kig på, hvad du skal have styr på, inden du tager afsted. Hvad end du tager hele turen med telt og flere dages fest eller bare en enkelt dag, er der nemlig et par ting, du altid bør have med.

Som festivalgæst skal man være forberedt på lidt af hvert – lige fra det lunefulde danske vejr og kølige nattetimer til et sted at sove, når fødderne er trætte, og hoved trænger til ro.

Starter vi med påklædningen, er det vigtigt med et par gode sneakers, du kan holde ud at have på hele dagen. Det er også en god ude at have et par gode, praktiske sandaler med til de varme dage.

Tøjet skal kunne gå til både varme og kulde, og derfor er det en god idé med en T-shirt eller top, som let kan kombineres med en varm trøje eller windbreaker, når det bliver køligt. 

Vi kommer selvfølgelig heller ikke udenom, at den danske sommer er en smule utilregnelig, så husk regnjakken.

Se vores udvalg af regnjakker her

Skal du have ”the full festival experience” skal du selvfølgelig overnatte på festivallen. Derfor skal du bruge et telten pandelampe og et liggeunderlag eller termoflaske.

Tjekliste – det skal du huske på festival:

-          Et par sneakers og eventuelt et par sandaler til de varme dage.

-          Telt, sovepose, liggeunderlag og hovedpude

-          Regntøj og gummistøvler

-          Varm trøje eller jakke til aften og nattetimerne

-          Tøj både varmt og køligt vejr

Og det er selvfølgelig bare starten. Derudover skal du også huske din billet, solcreme, kontanter, telefon og oplader, gaffatape, solbriller...

Hvad kan du ikke undvære at have med, når du er på festival? Del det med os på vores Facebookside eller Instagram.