Gå til forside

11. JULI, 2016

GARMIN FENIX 3 HR SILVER EDITION - NÅR SPORT MØDER ELEGANCE

Garmin fēnix 3 HR Silver Edition med den sølvfarvet urkrans er den ultimative sammensmeltning af banebrydende teknologier, avancerede træningsfunktioner og satellitnavigation i et robust og stilligt design. Altsammen tilsat Smartwatch-funktioner, som alle kan brugertilpasses.

Så skal man ikke længere tænke over hvilket ur, man skal tage på. For Garmin fenix 3 HR fungerer både ude i naturen til sport og trekking, og til jakkesæt på vej i byen eller til fest.

Det mest iøjnefaldende ved fēnix 3 HR er Garmins Elevate håndledspulsmåling. En pålidelig og meget bekvem opgradering af pulsmåling, der samtidig betyder et farvel til brystbæltet. 3 små dioder sidder direkte på håndleddet og registrerer derfra arbejdspulsen. Det indgår også i aktivitetstracker-delen, hvor de kigger med på brugerens aktivitetsniveau døgnet rundt, 7 dage om ugen. Pulsen vises tydeligt grafisk på uret farvedispplay.

Garmin fēnix 3 HR har et hav af sportsgrene med prædefinerede indstillinger specifikt til den enkelte sport. Det er klar til alt fra skisport over vandring til sejlsport og endda SUP, Stand Up Paddle med åretag og længde pr. åretag. Der er til både løb og trailløb, hvor trailløb har funktioner som stigning og lodret hastighed. Alle de mange fuktioner kan selvfølgeligt redigeres og tilpasses den enkelte bruger.

Rigitgt mange af Garmin fēnix 3 HR's funktioner er bundet op på GPS teknologien. Urets eksklusive sølvfarvede urkrans har indlagt Garmins EXO antenne, som parres med både GPS og det russiske GLONASS satelitsystem. Det giver en endnu bedre og hurtigere parring med position og fix. Flere satelitter giver endnu bedre dækning.

Trailløberne får med fēnix 3 HR adgang til en lang række dedikerede funktioner fra nøjagtige træningsdata til præcis hjælp med navigationen for at sikre orientering uden for sporet. Funktioner som skift mellem stigning og løb, som automatisk skifter på urets skærm, samt samlede højdestigning på hele træningen. Uret kan indstilles til UltraTrac som sparer på batteriet, så løberen sikres op til 50 timers batterilevetid.

Evertyrere, adventurløbere og andet outdoorfolk får al den fortrolighed i fēnix 3 HR, som sikker navigation på udfordrende destinationer kræver. Med sensorer til trykhøjdemåler, barometer og kompas samt det udvidede satelitdækning fra GPS og GLONASS fås endnu bedre præcision og performance.

Garmin fēnix 3 HR giver selv triatleter, alle de avancerede funktioner der skal til for at dække 3 sportsgrene. Det hjælper dem til at træne smartere og konkurrere hårdere. Funtioner som løbedynamik, restitutionstjek og VO2 max, cykeleffektdata samt svømmedata både til open water og bassintræning.

Med Garmin Connect, Garmins gratis community, er der styr på alle træning, som trådløst overføres via wifi eller Bluetooth til computer eller app'en. Skærmbillede og opsætning kan designes individuelt via gratis downloads fra Garmins Connect IQ.

Garmin fenix 3 HR Silver edition er på alle måder et gennemført ur. Det vil fungere som det daglige værktøj for langt de fleste atleter næsten uanset, hvilke ønsker og krav man måtte have til funktioner. Uret er let overskueligt og med den 1,2" store Chroma skærm får man et fint syn på træningen både under og efter træning. Vi er meget begeejstrede for det enkle bruger interface som man meget hurtigt let manøvrerer rundt i.

Garmin fenix 3 HR Silver Edition er designet til at imødekomme kravene fra selv de mest krævende atleter - og det samtidig med at uret oser af både stil og elegance. Med urkransen i sølvfarvet rustfrit stål og den kraftige sorte silikonerem giver uret et enestående look af performance med design. Hvad synes du om Garmin fenix 3 HR Silver Edition? Giv os din mening på Facebook "Sportmaster - Vild med løb".