Gå til forside

20. FEBRUAR 2018

5 tips til at gøre din dag fantastisk

Du kommer for sent op, brænder dig på kaffen, og cyklen punkteret i regnen. Selvom dagen er startet skævt, behøver den ikke at ende dårligt. Du kan nemlig sagtens selv rette den dårlige kurs op.

En dag der starter skævt behøver på ingen måde at være en dag der bare skal overstås. For selvom det kan virke som om hele verdenen er imod dig, kan du sagtens ændre dagen til en god dag. Netop det har vi taget en snak med personlig træner og motivationscoach Camille Wagner om.

Camille arbejder til dagligt med at træne, motivere og vejlede kvinder til at få den krop de har det bedst i.
I sit arbejde fokuserer hun meget på, hvordan man, med små justeringer i sin nuværende livssituation, kan få en bedre og sundere livsstil uden forbud, regler og restriktioner – og derigennem opnå en større livsglæde og tilfredshedsfølelse i krop og sind. Netop derfor ved hun også en masse om, hvordan man skaber gode vaner – selv på dårlige dage.

Læs med nedenfor og få hendes fem tips.

 

”Dårligt humør forringer din livskvalitet, men hvad endnu værre er - den smitter. Derfor bør du, når du oplever, at humøret falder, stille dig selv spørgsmålet: er det værd at bruge energi og tid på negativitet? Med fem små tips kan du nemlig sagtens ændre en dårlig dag til en god.” fortæller Camille.

Smil og fortæl dig selv, at det bliver en god dag

Uanset hvor skidt dagen er startet, så fortæl dig selv, at det bliver en god dag.
Jeg mener ikke, at lykke og glæde kommer faldende ned fra himlen. Du skal have eller tilegne dig et positivt sind for at opnå livets glæder. På den måde kan det nemlig stadig nå at blive en super fed dag, selvom den startede skidt.
Grin lidt af morgenens problemer, vælg altid de glade briller og lad nej hatten blive i skuffen.

Måske bekymrer du dig for meget over ligegyldigheder?

Jeg tror, at kvinder generelt bekymrer sig mere end mænd. Vi bekymrer os ofte over to ting: Ting vi ikke selv er herre over, og ting der potentielt kan blive et problem - altså, vi bekymrer os over noget, der kun MÅSKE bliver et problem.

Læg de ting fra dig, du alligevel ikke kan styre. Du spilder blot tid og energi på noget, du alligevel ikke kan ændre.
Der er absolut ingen grund til at bekymre sig over eventuelle problemer ud i fremtiden. Der kan ske så meget, og livet er kompliceret nok i forvejen, så der er ingen grund til at gøre det mere kompliceret.

Sig pyt

Er du i dårligt humør, så skal der sikkert ikke meget til, før du hidser dig op. Det kan være småting, som at din partner IGEN har smidt et vådt håndklæde på sengen – men helt ærligt, er det virkelig værd at hidse sig op over?
Hver gang du mærker, at du bliver irriteret over småting, som du alligevel ikke kan ændre, så spørg dig selv, om du gider at bruge energi på at hidse dig op og være negativ?

“Pyt” er lidt som min hellige gral - og det virker hver eneste gang. Det afholder mig fra negativitet over småting og ligegyldigheder, jeg alligevel ikke kan ændre.

Forkæl dig selv og tænk positivt

Er dagen bare noget møg? Så er det på tide, at du forkæler dig selv. Penge vil aldrig gøre dig glad, men det vil velvære til gengæld. Forsøg om du ikke kan presse 30 minutter ind i den travle hverdag. 30 minutter, der kun handler om dig, og hvor ingen beder dig om noget, eller forventer noget af dig.

Måske skal du bare gå en tur og få noget frisk luft. Måske du skal på en café, hvor du sidder alene og drikker en kop kaffe. Gør noget, der gør dig glad og tænk på de fede ting, du har i livet; den skønne veninde, den gode ferie, noget du ser frem til.

Du må handle, hvis du vil ændre

Du vil altid opleve op- og nedture. Har du mange dårlige dage, og nytter ovenstående råd ikke, så skal du måske ændre din måde at leve på. Det er dit eget ansvar at handle og ændre de dårlige ting, som påvirker din livsglæde.

Er det samme problem, der i længere tid har fyldt dit hoved og tanker, så start der. Det vigtigste er, at du handler, for der kommer ingen og gør det for dig. Lykke er nemlig et valg, der kræver, at man forsøger at skabe de rigtige rammer for at være lykkelig.

Sæt dig ned og lav en liste over, hvad du ønsker at ændre. Hvad er årsagen til, at du har så mange dårlige dage? Dernæst skal du overveje løsningen. Hvordan lurer du ud i ukrudtet, så du kommer derhen, hvor du er glad?

Vil du have flere tips fra Camille eller få et indblik i hendes dagligdag, kan du følge med i hendes univers her eller følge hende på Instagramprofil.

Foto af Camille: Jan Teller

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo