Gå til forside

Produkter der holder ved i næsten 40 år hører til sjældenhederne. Copa Mundial blev introduceret i 1979 - samme år som SPORTMASTER blev stiftet. Det er blevet tid til, at hylde en legende...

Alle der har gået til fodbold ved hvad en Copa Mundial er. Den udmelding tør vi godt stå inde for! For Copa Mundial er ikke "bare" en fodboldstøvle. Et produkt der har overlevet siden 1979 er vel nærmere at betegne som et unikum i en verden hvor innovationen igennem de sidste 10 år har været så voldsom, som det har været tilfældet. I forbindelse med vores årlige fødselsdagsfejring mener vi derfor også, at det var på tide at hylde en legende som har været med os helt fra starten...

Se hele vores udvalg af adidas Copa lige her!

Siden introduktionen i 1979 har "Copa'en", som den også bare kaldes i folkemunde, kun fået enkelte kosmetiske opfriskninger hvorfor at de anvendte materialer stort set er identiske med da man introducerede støvlen. Dengang med henblik på VM-slutrunden i 1982. Om det dengang var planen at støvlen skulle leve i nu 38 år skal vi lade være usagt. Men ikke desto mindre er det bare endnu mere imponerende, at den stadig har sin berettigelse i markedet.

Det har den primært grundet den, nærmest usammenlignelige, komfort som den ikoniske overdel i kængurulæder giver kombineret med det meget basic knopsystem bygget op om de 12 runde knopper. Og sidst, men ikke mindst den legendariske pløs som altid har været synonym med Copa'en. Hvad end man har haft trukket den så langt ned over vristen at overdelen forsvandt eller at man syede en elastik fast i pløsen så den kunne holdes bedst muligt på plads. Begge løsninger der har været med til, at gøre Copa Mundial til den legende den er i dag.

Er du på jagt efter adidas fodboldstøvler? så kan du finde hele vores udvalg her!

Et specielt produkt til en speciel pris. I forbindelse med vores fejring af både Copa'en og egen fødselsdag vil prisen på den legendariske støvle derfor være 779,-. Find den i din nærmeste SPORTMASTER eller online på SPORTMASTER.dk hvor du selvfølgelig kan få gjort dine støvler så personlige som muligt med GRATISiD. Navn, nummer flag og emojis - valget er dit. Husk at følge med på vores sociale platforme på Facebook, Instagram og på Snapchat. Brugernavn: vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo