Gå til forside

5. DECEMBER, 2018

F.C København lancerer ny 3. trøje med icekiid

En trøje der skal bringe fodbolden fra stadion og ud i gademiljøet - og det urbane København ind på stadion. Med disse ord introducerer adidas og F.C København klubbens nye 3. trøje. Læs mere nedenfor!

Det er ingen hemmelighed at trøjelanceringer for danske klubber sjældent er bundet op på helt samme globale lanceringstidspunkter som når de største klubber i de helt store ligaer præsenterer deres hhv. nye hjemme-, ude og 3. trøjer. Og heldigvis for det.

Det gør at de lidt mere specielle historier og utraditionelle måder at lancere trøjer på får mulighed for at stå frem. Lige netop dette passer nemlig perfekt på beskrivelsen af måden som F.C København har lanceret klubbens nye 3. trøje. En af folkene bag projektet er Martin Nøhr Rådberg, butikschef i FCK Fanshop, som udtaler følgende om den nyeste trøjelancering:

 ”Vi vil gerne følge med tiden og udviklingen inden for fodboldtrøjer og lanceringerne af dem. Der danner sig i øjeblikket et tydeligt mønster, primært hos adidas global, hvor man gør en dyd ud af at gøre spillertrøjer til mere end bare en fodboldtrøje.

De er i ligeså høj grad et statement, ligesom de i allerhøjeste grad også er med til at præge modebilledet. Vi vil gerne udvikle os og forsøge nye, alternative muligheder, og det her var en af de veje, vi kunne bringe fodbolden fra stadion og ud i gaderne,”

- Martin Nøhr Rådberg -

Præsentationen af trøjen foregik i FCK’s egen fanshop med bl.a. et liveact fra ICEKIID. Og den unge kunster er en integreret del af hele trøjelanceringen.

”Vi ser ICEKIID som den perfekte person til at løfte denne opgave, da han er en meget spændende artist med enormt potentiale og fodboldhjertet på det rette sted. Han er en ydmyg, hårdtarbejdende kunstner, som hele tiden holder sig aktuel med single efter single. Han følger med tidens tendenser, men er i ligeså høj grad med til at udvikle dem. Han er i øjenhøjde med sine fans og har et særligt bånd med den unge generation,” siger Martin Nøhr Rådberg.

Den nye 3. trøje er nu tilgængelig på sportmaster.dk med originalt tryk til flere af de største profiler fra hovedstadsklubben. Det originale tryk fås kun eksklusivt hos FCK’s egen fanshop samt hos SPORTMASTER. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget