Gå til forside

16. JULI, 2018

Moderklubberne hyldes på F.C Københavns nye hjemmebanetrøje til 2018/19-sæsonen

En ny sæson står for døren. Den forgangne er gået i glemmebogen. F.C København har præsenteret klubbens nye hjemmebanetrøje som for første gang introduceres når spillerne går på banen hjemme i Telia Parken mod AC Horsens. Læs mere om trøjen nedenfor!

Ingen F.C København-fans vil tænke tilbage på den forgangne sæson med stolthed. Den er allerede gået i glemmebogen og fokus er på at komme tilbage på tronen af dansk fodbold i 2018/19-sæsonen. Løverne starter deres jagt på guldet d. 16.07.18 – og præsenterer i samme ombæring klubbens nye hjemmebanetrøje.

Trøjen hylder F.C Københavns to moderklubber, B1903 og KB, som inden sammenlægningen på 1.holdsniveau havde stået for henholdsvis 7 og 15 danske mesterskaber. ”3’erne” som de kaldes i folkemunde har notorisk altid spillet i de karakteristiske sort- og hvidstribede trøjer, mens at KB samtidigt er kendt for deres blå- og hvidstribede af slagsen.

Find din nye FCK hjemmebanetrøje og meget mere FC København gear her

På den nye hjemmebanetrøje til F.C København har man derfor valgt at indkorperere de to farver, sort og blå, på ærmernes kant for derved at hylde de to moderklubber. Samtidigt er disse to farver, sammen med den altdominerende hvide farve, dem som man typisk ser på tribunerne Sektion 12 og Nedre C når man besøger hjemmebanen på Østerbro. Trøjen og dens tilhørende detaljer er derfor også en hyldest til klubbens fans.

De nye hjemmebanetrøjer fra ”Byens hold” lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker fra d. 17. juli. Her lander de selvfølgelig i både voksen- og børnestørrelser samt med mulighed for tilvalg af det originale tryk som du i øvrigt KUN kan få på FCK’s egen webshop, i FCK’s egen fanshop ved Telia Parken samt online på sportmaster.dk. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo