Gå til forside

3. NOVEMBER, 2017

FARVEOPDATERINGER PÅ NEW BALANCE FURON OG VISARO

Det er tid til endnu en farveopdatering på begge støvlesiloer fra det amerikanskbaserede sportsbrand. Den noget tvivlsomme grønne kollektion fra tidligere på efteråret erstattes nu med blå farvevarianter, som i vores øjne har langt mere at byde på rent visuelt. Læs mere nedenfor!

Efterårsfarverne fra New Balance er landet! Både speedsiloen Furon og controlsiloen Visaro har fået en overhaling, rent farvemæssigt, og erstatter derfor de tidligere mørke- og limegrønne støvler som har siddet på fødderne af de New Balance-supporterede spillere siden sæsonstarten i de respektive europæiske ligaer.

tilbage til de klassiske farver...

Farvevarianter som vi må tilstå nok ikke lige sniger sig ind i vores TOP 3 over årets flotteste støvler, hvorfor at det er ganske glædeligt at det amerikanske sportsbrand vender tilbage til nogle mere klassiske farver i form af sort og ikke mindst den kongeblå farve.

Specielt introfarven på Furon 3.0 har trængt til en opdatering hvilket vi, for nyligt, fik ifm. den limiterede ”Furon Flare”, som du kan læse mere om lige her og shoppe på SPORTMASTER.dk. Den altoverskyggende blå farve på den ”nye” Furon 3.0 kan vi derfor kun bifalde New Balance for. En farve der faktisk leder tankerne tilbage på introfarven af den allerførste Visaro-støvle fra New Balance.

Tjek vores udvalg af fodboldstøvler her!

Rent teknologisk er både Furon 3.0 og Visaro 2.0 100% identiske med de gamle farver – både ift. de grønne udgaver, men ligeså omkring den limiterede ”Black & White” Pack.

Udvalget af New Balance-støvler på SPORTMASTER.dk er derfor ganske pænt – og hvis du ikke tidligere har haft testet specielt Furon 3.0 kan vi kun give gode anbefalinger med herfra. Det er en speedstøvle på øverste hylde!

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Du kan altid dele billeder os på Instagram på #vildmedfodbold. Vi deler selvfølgelig de bedste!

Invalid widget