Gå til forside

18. AUGUST, 2017

MO FARAH - FARVEL TIL ATLETIKBANERNE

Vi hylder Mo Farah, som afslutter sin karriere på atletikbanen efter VM i London. Det har krævet masser af hårdt arbejde at nå succeserne - men Mo har altid taget det et smil og sit signatur håndtegn: The MOBOT

Følger du bare lidt med i løb og atletik, har du helt sikkert hørt om britiske Mo Farah.

Han er et af de største løbefænomener i nyere tid. Ikke at han har masser af rekorder, men hans imponerende medaljehøst og hans evne til at toppe, når det gælder. Det har givet ham masser af fans og inspireret løbere verden over.

Nu er tiden kommet til at takke af på banen og afslutte karrieren på landevejen. Blot to stævner er, hvad der er tilbage, før Mo Farah lægger pigskoene på hylden.

Er du selv i gang med at træne til løb eller atletikbanen? så kan du finde et stort udvalg af løbesko her!

Dobbelt op på guld ved OL i både London i ‘12 og Rio i ‘16. I alt nåede han fra 2011 at tage 5 guld og 5 sølvmedaljer på 5.000 og 10.000m ved hhv OL og VM, hver gang med mindst 2 medaljer. En enestående bedrift.

Sidste lørdags sølvmedalje på 5000 m ved VM i atletik i London, blev således hans sidste store mesterskabsløb  på de 400 m lange kunststofbaner. De 2 sidste løb på banen løber Mo Farah d. 20. august i Birmingham og den 24. ved Weltklasse stævnet på Letzigrund Stadion i Zürich.

Efter denne sæson har han valgt at satse 100% på marathondistancen. Han debuterede på maratondistancen i London 2014 med en tid så god som 2.08.21, som dog kun rakte til en 8. plads. Derfor er han sulten efter mere.

Vi takker for mange års fantastisk underholdning og glæder os til at følge den karismatiske og sympatiske Mo Farahs videre færd på asfalten ved storbymaraton rundt i verden.

Du kan nemt finde løbetøj, der passer til dig og dit behov her!