Gå til forside

29. APRIL, 2016

ET ENKELT ØJEBLIK KAN GØRE FORSKELLEN...

Blaise Matuidi bliver med sikkerhed en af nøglespillerne for Frankrig til sommerens EM-slutrunde. Med filmen "Fais Briller Le Jeu" får vi et indblik i progressionen for franskmandens karriere. En karriere der startede med et specielt øjeblik kreeret af en sand legende. Nysgerrig? Så se hele filmen nedenfor..

PSG-spilleren fik nemlig øjnene op for det smukke spil, da en sand legende i frank fodbold - nigerianeren Jay-Jay Okocha - scorede et spektakulært mål og allerede der begyndte at inspirere den purunge Matuidi.

Hvem holder du med til EM? Du kan shoppe hele vores udvalg af EM-trøjer lige her med originalt tryk på en lang række spillere.

En spiller der i sin storhedstid var kendt for sin mobilitet og tilbagelænede måde, at spille det smukke spil på. En stil, som Matuidi ifølge ham selv har forsøgt, at efterleve på bedst mulig vis - men i en noget mere dynamisk og effektiv udgave.

Det kan derfor kun understreges, at den legendariske Nigerianer - og tidligere PSG-spiller - så absolut har tændt gnisten i Blaise Matuidi for, at blive til den profil han er i dag. En rejse der i allerhøjeste grad også afspejler Nikes fodboldfilosofi om, at starte fra ingenting og ende med store triumfer.

Og mon ikke, at mange unge franske børn allerede har fået inspiration nok af Matuidi til, at opnå de samme triumfer som han allerede har formået i PSG med en lang række pokaltitler og nationale mesterskaber - og hvem ved? Måske en EM-triumf på hjemmebane til sommer...

Hvordan ser du Matuidi og co's EM-chancer til sommer? Har de mandskabet til, at gå hele vejen? Du kan shoppe de franske EM-trøjer lige her på SPORTMASTER.dk.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo