Søg i over 11.000 produkter..

26. AUGUST, 2016

SPORTMASTER FAIR PLAY GARANTI

I SPORTMASTER har vi indført en Fair Play Garanti som sikre, at du altid får de bedste varer, den bedste service og den bedste pris.

SPORTMASTER Fair Play Garanti kan inddeles i fem punkter:

  • Prismatch
  • Danmarks største udvalg af de bedste mærker og nyeste modeller
  • Adgang til 50.000 varer fra butikken
  • Rådgivning fra sportsfolk, også på SPORTMASTER.dk
  • Fri fragt, fri retur og ´selvhenter´i 100 butikker

Hør Andreas, butikchef i vores butik på Østerbro, fortælle om SPORTMASTER Fair Play Garanti her

Prismatch er så simpelt, som det lyder. Finder du varen billigere et andet sted, er vi klar til at matche prisen, både på SPORTMASTER.dk og i butikken. Du skal bare henvende dig til en af vores medarbejdere i butikken eller kontakte webshoppens kundeservice på telefon eller livechat.

Læs om reglerne for prismatch her

Vi har Danmarks største udvalg af de bedste mærker, fordi vi ved, at sæsonens farve ikke nødvendigvis er din farve, og derfor er det vigtigt med gode alternativer.

Netop derfor har vi også bundet vores butikker og webshop tæt sammen, så vi i butikken har adgang til 50.000 varer. Det betyder, at du sagtens kan købe den sko du drømmer om, også selvom den ikke står på hylden i butikken. Tag fat i en af vores medarbejdere i butikken, så hjælper de dig med at bestille skoen hjem.

Både i butikken og på SPORTMASTER.dk får du rådgivning fra sælgere som er vilde med sport. Vores sælgere elsker selv at dyrke sport på forskellige niveauer, derfor kan du også få rådgivning og sparring fra dem omkring netop det sportsudstyr du har behov for – også online via vores chatfunktion.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi fri fragt, fri retur og `selvhenter` i alle vores butikker. På den måde har du mulighed for at handle når det passer dig, afhente din pakke hvor det passer dig og `selvhente` pakken i butikken hvor vores sælgere står klar til at rådgive dig. Passer varen ikke, kan du returnere den med det samme. Det mener vi er Fair Play Garanti.

Som medlem af Klub SPORTMASTER får du yderligere tilbud og fordele, og det er ganske gratis at blive medlem. Meld dig ind i Klub SPORTMASTER her eller i din lokale SPORTMASTER butik.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: