Gå til forside

7. JANUAR, 2016

DEN TID PÅ ÅRET... FA CUP'EN ER TILBAGE!

En tilbagevendende legendarisk fodboldtradition går for alvor i gang denne weekend når Premier League-holdene endelig indtræder i FA Cup'ens 3. runde. Det betyder samtidigt introduktionen af Ordem 3 FA Cup kampbolden fra Nike. Læs mere nedenfor.

For engelske fodboldfans er der ikke meget der er større end FA Cup. En sjældent imødeset kickstart på en national pokalturnering, som har en helt særlig status hos de passionerede engelske fodboldfans.

Turneringens 3. runde, som partout er runden hvor holdene fra øverste hylde - Premier League - sparkes i gang allerede fredag aften hvor Exeter City tager imod Jürgen Klopp og hans Liverpool-mandskab. Et mandskab der skal på deres anden pokalopgave på bare fire dage efter, at man tirsdag aften besejrede Stoke City på Britannia Stadium i den "lille" pokalturnering i England - nemlig Carling Cup'en.

 

Se hele vores udvalg af fodbolde her

Til fredagens opgør tages den nye Ordem 3 FA Cup fra Nike tilmed i brug. En bold der bærer samme iøjnefaldende konstruktion, som vi tidligere har set på sæsonens officielle bolde fra både Premier League, Serie A og La Liga - men i en ganske sprød farvekombination.

Bolden fader, i sin overflade, nemlig fra en kæk pink/lyserød over i hvid hvortil den ikoniske Nike-swoosh bryder mønsteret med en iøjnefaldende blå kontrastfarve.

Yderligere er detaljer, som FA Cup-, samt Ordem 3-logoet også, at finde på bolden der i sin helhed udgør en af de fedeste bolde i denne sæson.

Se hele udvalget af Nike fodbolde her

På SPORTMASTER.dk kan du allerede nu finde bolden i forskellige prisniveauer - hvad enten du ønsker den officielle kampbold der anvendes i FA Cup-kampene eller du ønsker et lidt billigere alternativ med samme designmæssige inspiration, som på den officielle af slagsen. Hvad synes du om den nye FA Cup-bold - og hvem er favorit i årets turnering?