Gå til forside

13. OKTOBER, 2016

EVERY RUN HAS A PURPOSE - ALT LØB HAR ET FORMÅL

Om du skal ud og træne eller er nødt til at løbe efter bussen, så har din løbetur altid et formål. I Nikes optik er du en løber hvis du kan løbe. Med Every Run Has A Purpose har Nike skudt gang i en helt ny inddeling af deres løbesko. En noget anderledes silo-inddeling end den klassiske inddeling af løbesko.

Når vi taler om løbesko, plejer vi altid at se på, hvilken type løber eller løbestil løbeskoen hører til, og vi putter dem i kasser som overpronationssko, neutrale, natural running osv.

Med Every Run Has A Purpose har Nike delt deres løbesko i helt andre kasser, nemlig efter hvad løbeskoen skal bruges til, altså selve formålet med træningen. Og med Every Run Has A Purpose lægger Nike op til at tænke løbeskoens anvendelse mere ind i træningen og løbeturens formål, hvis man vil være en bedre, en hurtigere eller en stærkere løber.

Du kan læse mere omkring den nye inddeling her.

Run Longer, Run Stronger og Run Faster er de nye sko-inddelinger. Værd at bemærke er, at inddelingen i siloer er uden vandtætte skodder, da skoene kan bruges på kryds og tværs af opdelingen, alt efter præferencer, løbestil og træning. Et godt eksempel herpå er Nike Lunarglide 8 og Nike LunarEpic Flyknit, der kommer fra hhv. overpronationsskoene og de neutrale løbesko. Mens begge er at finde under Run Longer.

Hvad synes du om den nye inddeling af løbesko? Giver det mening at kigge på til hvilket formål løbeskoen skal bruges? Vi er ikke i tvivl, men send os din mening på Facebook “Sportmaster - Vild med løb”.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo