Gå til forside

8. JUNI, 2016

EM-OPTAKT: TOPSCORERKANDIDATEN - JAMIE VARDY

48 timer til kickoff! Sommerens EM-slutrunde kommer tættere og tættere på og i vores nedtælling til EM 2016 kigger vi derfor på de største kandidater til topscorertitlen, som skal gå i fodsporene på spillere som Milan Baros, David Villa og Alan Shearer. Vores tredje kandidat til topscorerprisen er: Jamie Vardy!

Man skal have været godt og grundigt gravet ned under jorden, hvis man i den forgangne Premier League-sæson ikke har måbet over sensationsholdet fra Leicester og deres vanvittige præstation. En præstation der b.la skal tilegnes solstrålehistorien Jamie Vardy, som har taget hele England med storm - først med en debutscoring for "The Three Lions" - og sidenhen med en udtagelse til sommerens EM-slutrunde.

Holder du med England til sommerens EM? Shop både hjemme- og udebanetrøjen med originalt VARDY 11-tryk her!

"Jamie Vardy's having a party" har været en velkendt fodboldfrase i hele England i 2015/16-sæsonen hvor Leicester-angriberen har været på alles læber. Og selvom han er i hård konkurrence med spillere som Harry Kane, anfører Wayne Rooney og stjerneskuddet Marcus Rashford kunne vi ikke forbigå sensationen Vardy, som en af topscorerkandidaterne til sommerens slutrunde.

Men hvorfor har vi så reelt valgt Hr. Vardy? Det er nemmere reglen end undtagelsen, at forventningerne til "The Three Lions" skrues i vejret op til en slutrunde - for dernæst at skuffe fælt og ryge tidligt hjem. Og ja, faremomenterne er da igen til stede til denne slutrunde. Men vi er nu alligevel af den overbevisning, at man med en masse nye unge spillere i front - og en masse ny energi vil gå forholdsvist langt i turneringen i Frankrig.

Jamie Vardy er blandt de helt store frontfigurer for Hypervenom Phantom II. Gør som Vardy og få fat i de nyeste Nike-støvler online her!

Og med den speed som Jamie Vardy indeholder, samt kombinationen af selvtillid, skarphed og dygtighed i hans dybdeløb, ikke mindst, forventer vi helt klart at Jamie Vardy når at få puttet et par kasser i rusen - hvad enten det bliver som starter eller som indskifter. For der er vel næppe nogen som Jamie Vardy der, set over hele slutrunden, kan tillade sig at komme med så stor en portion selvtillid som den tidligere Fleetwood Town-angriber.

Føler du også at Jamie Vardy har en reel chance for, at blive EM-topscorer - eller er du helt uenig med os? Følg med på SPORTMASTER.dk hvor vi frem imod slutrundestart på fredag d. 10. juni selvfølgelig har kæmpe fokus på den store begivenhed - og selvfølgelig bringer endnu mere fedt indhold med fokus på årets største fodboldbegivenhed. På en skala fra 1-10 hvor meget glæder du dig så til EM-start?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo