Gå til forside

4. MAJ, 2016

EM-OPTAKT: TOPSCORERKANDIDATEN - ROMELO LUKAKU

Under 40 dage! Sommerens EM-slutrunde kommer tættere og tættere på og i vores nedtælling til EM 2016 kigger vi derfor på de største kandidater til topscorertitlen, som skal gå i fodsporene på spillere som Milan Baros, David Villa og Alan Shearer. Vores anden kandidat til topscorerprisen er: Romelo Lukaku!

Gennem de senere år er belgisk fodbold - specielt på landsholdsniveau - stormet mod toppen. Anført af verdensstjerner som Vincent Kompany, Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Romelo Lukaku har "The Belgian Red Devils" endda været oppe og toppe verdensranglisten - og det vil være utopi at tro at den flamsktalende nation ikke kommer til, at spille en hovedrolle ved sommerens slutrunde.

Holder du med Belgien til sommerens EM? Shop både hjemme- og udebanetrøjen med originalt LUKAKU 9-tryk her!

En spiller der specielt i denne sæson har skudt sig helt op i den absolutte elite af 9'ere er den kraftfulde Everton-angriber Romelo Lukaku, som med 18 Premier League-scoringer længe var med i kapløbet om at blive Premier League-topscorer. Inden at en hvis Hr. Kane og Hr. Vardy tog et afgørende skridt i toppen...

Men hvorfor har vi Lukaku med på listen over kandidater til topscorerprisen til sommerens slutrunde? Først og fremmest kommer han med stor sandsynlighed til, at være belgiernes førsteangriber når turneringen starter, da hans nærmeste konkurrenter i form af f.eks Christian Benteke bestemt ikke har haft en vellykket sæson på Anfield Road. Som tidligere nævnt er belgiernes hold på papiret et af de stærkeste i årets turnering - hvorfor at vi må forvente at de går langt og dermed også giver Romelo Lukaku mulighed for, at lave mål i flere end bare gruppekampene. 

Romelo Lukaku er Nike-mand helt ind til benet! Gør som belgieren og få fat i de nyeste Nike-støvler online her!

Udover det må den store stærke belgier siges, at have haft noget af et formdyk den seneste måneds tid for sit klubhold. Men med en masse storklubbers vågne øjne på den unge belgier vil han med sikkerhed gerne vise sig frem fra sin bedste side til sommerens EM så han, måske, kan få et kæmpeskifte i stand til den absolutte elite i europæisk fodbold.

Hvordan rangerer du Romelo Lukaku på din liste over mulige topscorere til EM-slutrunden? Følg med på SPORTMASTER.dk hvor vi frem imod slutrundestart i juni selvfølgelig har kæmpe fokus på den store begivenhed - og selvfølgelig bringer endnu mere fedt indhold med fokus på årets største fodboldbegivenhed. I den kommende uge har vi nemlig fokus på endnu en topscorerkandidat...

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo