Gå til forside

10. JUNI, 2016

EM-OPTAKT: TOPSCORERKANDIDATEN - CRISTIANO RONALDO

Dagen er kommet! I aften sparkes EM-slutrunden i gang og i vores nedtælling til EM 2016 kigger vi derfor på de største kandidater til topscorertitlen, som skal gå i fodsporene på spillere som Milan Baros, David Villa og Alan Shearer. Vores fjerde kandidat til topscorerprisen er: Cristiano Ronaldo!

Romelo Lukaku, Thomas Müller og Jamie Vardy. Tre spillere som vi alle har haft fokus på, som topscorerkandidater til EM-slutrunden der sparkes i gang i aften. I vores fokus på kandidaterne mangler vi selvfølgelig et par selvskrevne navne der med sikkerhed vil være med i opløbet. Og den ene af dem er selvfølgelig Cristiano Ronaldo - måske turneringens, samlet set, største stjerne. 

Holder du med Portugal til sommerens EM? Shop både hjemme- og udebanetrøjen med originalt RONALDO 7-tryk her!

Efter en, for normale Ronaldo-standarder, halvsløv sæsonstart endte sæsonen med stor personlig succes for den portugisiske stjerne. Selvfølgelig med "La Undecima"-triumfen med klubholdet Real Madrid - hvortil stjernen fra Madeira også endte som topscorer.

Portugiseren har igennem sæsonen været en smule mere plaget af skader end tidligere hvorfor der i allerhøjeste grad også er passet på ham i optakten til EM-slutrunden. Han deltog dog i Portugals sidste opvarmningskamp og kvitterede selvfølgelig med to kasser. Vi er derfor ikke i tvivl om, at portugiseren er udhvilet og er 100% klar til, at gå forrest for Portugal ved EM i Frankrig.

Cristiano Ronaldo er selvfølgelig frontfigur for den mest avancerede Mercurial Superfly til dato. Shop hele kollektionen online her!

Men hvor store er Portugals reelle chancer for, at gå langt i turneringen - og hvor gode er chancerne samtidigt for, at Ronaldo bliver EM-topscorer? Portugisernes gruppekampe er nemlig, på papiret, forholdsvis overkommelige hvorfor, at man må forvente at Cristiano og co. kommer til, at spille mere end bare de tre gruppekampe som, i første omgang, er fastlagt. Og alle ved - jo flere kampe, jo større er chancerne for at blive topscorer...

Bookmakerne har selvfølgelig også Cristiano som en storfavorit til topscorertitlen - men er du enig? Følg med på SPORTMASTER.dk hvor helt op til og under EM-slutrunden har enormt fokus på sommerens store fodboldbegivenhed. Hvor langt kan Portugal gå til EM?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo