Gå til forside

28. JULI, 2017

adidas introducerer eksklusiv 'ocean storm' nemeziz-farve til lionel messi

Bygget til den bedste. Lionel Messi har igen fået dedikeret en eksklusiv farve af Nemeziz, som tager udgangspunkt i samme inspiration som på Ocean Storm Pack. Læs mere om støvlerne nedenfor og shop dem allerede nu med GRATISiD.

Vi træder vist ingen over tæerne ved at kalde Lionel Messi for Barcelonas allervigtigste spiller. Med salget af Neymar Jr. til Paris SG kan man vist imidlertid kun understrege at hans betydning for holdet bliver endnu større i 2017/18-sæsonen - og den argentiske troldmand er da også startet med bulder og brag.

Hattrick i lokalopgøret...

Det er han selvfølgelig iført de nye Nemeziz-støvler. I de første par kampe i den almindelige 'Ocean Storm'-farve, men i forbindelse med landsholdssamlingen i Argentina begyndte den gode Messi allerede at løfte sløret for hans kommende signaturfarve, da han både trænede og spillede kamp i den nu offentliggjorte eksklusivfarve af Nemeziz-støvlerne, som på det tidspunkt stadig ikke var offentliggjort.

Landsholdssamlingen blev efterfølgende fulgt op af lokalopgøret hjemme på Camp Nou mod Espanyol. Og det gik vist de færreste Messi- og Barcelona-fans' næse forbi at argentineren lavede et vaskeægte hattrick - selvfølgelig iført den nye eksklusivfarve.

Den seneste farveopdatering er identisk med Messis første signaturfarve af Nemeziz-støvlerne og afviger derfor en smule, rent teknologimæssigt, i forhold til de normale Nemeziz 17+ 360Agility samt modellen med snørrebånd Nemeziz 17.1, som for øvrigt er Messis foretrukne. Signaturfarverne til Messi er nemlig udstyret med GAMBETRAX-knopsystemet samt den "gamle" version af AgilityKnit-materialet - for argentineren skal selvfølgelig have det som det passer ham.

De nye Nemeziz Messi-støvler er allerede landet på SPORTMASTER.dk i flere forskellige modeller. Både topmodeller, med og uden snørrebånd til børn og voksne, samt i billigere prispunkter som selvfølgelig har samme designmæssige inspiration og look som topmodellerne. Hele sortimentet er selvfølgelig tilgængeligt med GRATISiD - inklusiv EMOJIS! Husk at følg os på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram og Snapchat for ikke, at misse det seneste nye fodboldgear. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo