Gå til forside

25. AUGUST, 2017

FÅ DEN RETTE STØTTE MED NIKE SPORTS-BH'ER

Når du skal finde den rigtige sports-bh, skal du både tænke over, hvilken sportsgren den skal bruges til og dine brysters størrelse.

Det giver næsten sig selv, at dine bryster har brug for mere støtte, når du løber, end når du dyrker yoga, men det kan være svært at vide, hvor meget støtte man skal vælge. Netop det har Nike fokus på med deres sports-bh'er, som er inddelt i tre niveauer af suport.

High support
Dyrker du sport med høj aktivitet og mange hop, fx løb, fodbold eller håndbold, skal du have en sports-bh med meget støtte. Har du store bryster anbefaler vi også, at du bruger en sports-bh med høj støtte uanset aktivitet.

Medium support
Dyrker du sport som styrketræning, fitness, spinning eller golf, kan du nøjes med en sports-bh med medium support. Medium support kan desuden også bruges til løb, men det afhænger igen af dine brysters størrelse og dit behov for støtte.

Light support
Sports-bh’er med let support egner sig bedst til træning med lav aktivitet, fx yoga og pilates.

Brug for hjælp til at finde den rigtige sports-bh? Læs vores sports-bh guide her 

Nike Pro Indy
Nike Pro Indy er en sports-bh med lav support. Den er designet i Dri-FIT materiale, som transporterer sveden væk fra huden og ud på ydersiden af stoffet, så du holder dig afkølet under træning.
Samtidig har den justerbare stropper, så den kan tilpasses netop til din krop.

Find Nike Pro Indy og flere light support sports-bh'er fra Nike her

Nike Pro Classic
Nike Pro Classic har medium support, og derfor egner den sig særlig godt til fx dans, styrketræning og spinning.

Det er en sports-bh med god kompression og støtte. Den er designet i Dri-FIT materiale, som holder dig afkølet under træning, og samtidig giver racerback ryggen, som giver dig god bevægelighed i træningen.

Find Nike Pro Classic og flere medium support sports-bh'er fra Nike her

Nike Pro Rival
Nike Pro Rival er sports-bh'en med høj støtte og kompression. Den har støttende skåle og kan justeres bagpå med spændelukning og justerbare stropper, så du får den optimale støtte. Brug sports-bh'en til løb, håndbold og andre sportsgrene med mange hop og høj aktivitet. Vi anbefaler ligeledes, at du vælger en sports-bh med høj støtte, hvis du har en stor barm.

Find Nike Pro Rival og flere high support sports-bh'er fra Nike her

Er du i tvivl om hvilken sports-bh og størrelse du skal vælge? Fortvivl ej. Vi har fri retur i mere end 100 butikker i hele landet. Så passer sports-bh’en ikke, kan du bytte den i din lokale SPORTMASTER.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo