Gå til forside

5. DECEMBER, 2016

ADIDAS SUPERNOVA. FRA GOD TIL BEDRE STØDDÆMPNING

Med lancering af den nye neutrale udgave fra adidas Supernova familie, Supernova, har adidas givet Supernova-familien et nyt og mere enkelt budskab. Fremover vil de 2 kernemodeller blot hedde Supernova og Supernova ST, overpronationsversionen. Helt samme skabelon som adidas UltraBOOST er bygget op.

Når man har en løbeskomodel, der modtager ros og awards fra selv de største løbemagasiner, er det sin sag at ændre på en succes. Derfor det må det være med sommerfugle i mave, at adidas, med den nye adidas Supernova, har taget skridtet. Supernova er i bund og grund en klon af den gamle Supernova Glide og en UltraBOOST. Med det bedste fra begge verdener.

Først og fremmest er der kommet endnu mere boost i mellemsålen, så andelen er gået fra 55 til 75%. Boost er et støddæmpningsmateriale af små energiperler, som dæmper enormt og samtidig kaster masser af energi tilbage i afsættet. Supernova har derfor en endnu bedre støddæming end tidligere.

Find et stort udvalg af løbesko her. 

Supernova har stadig en god andel af EVA fremme i mellemsålen. Det er med til at gøre, at Supernova stadig har en kontrolleret støddæmpning uden at blive for blød, så det går ud over stabiliteten.

Se vores store udvalg af løbesko fra adidas her.

Det integrerede TORSION element er også udvidet i forhold til Supernova Glide og går længere ind under foden på indersiden, så det, sammen med den bredere Boost mellemsål, giver en perfekt platform for støddæmpning og support.

Ydersålen har man taget fra UltraBOOST og lavet med den fleksible, men yderst slidstærke Stretchweb i en Continental Rubber. Continental er mest kendte for deres fremragende dæk, men samarbejdet med adidas giver et fremragende vejgreb på løbestierne også.

I overdelen har man kigget lidt på adidas UltraBOOST. Den er ikke som UltraBOOST i Primeknit, men i ét stykke engineered mesh i to lag. Den er strækbar med god og tæt pasform, og giver præcis ventilation omkring foden, der hvor behovet er. O g så bidrager den til supporten. Sammen med den nye cage ved snøringen, holdes foden stabilt på plads.

En kopi af hælkappen fra UltraBOOST hjælper med til den gode support, men med sin store udskæring tager den trykket af på hæl og ikke mindst på akillessenen.

Med den nydesignede adidas Supernova har adidas fået et stærkt våben til den neutrale løber, der ønsker vedholdende støddæmpning og support kilometer efter kilometer - også på de lange træningsture frem mod fx et maraton. Eller til løberen der bare ikke kan få komfort og støddæmpning nok. Hvad synes du om de nye adidas Supernova? Giv os din mening på vores Facebook “Sportmaster - Vild med løb”.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo