✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

1. AUGUST, 2016

DANSKE LØBERE OG OL DRØMME

De Olympiske Lege i Rio venter lige rundt om hjørnet, og atleterne har finjusteret deres præstationer de sidste mange måneder. Vi stiller skarpt på de danske løbere og ser på, hvad vi kan forvente.

Hele otte danske løbere er med til legene i Rio. Det er det største danske atletikhold siden OL i München i 1972, og det vidner om, at dansk atletik har mange stærke talenter.

Marathon
På marathon distancen er hele tre danske løbere repræsenteret, nemlig Anna Holm-Burmeister, Jessica Draskau-Petersson og Abdi Ulad.
Af de tre er Jessica Draskau-Petersson den mest erfarne marathonløber. Hun repræsenterede nemlig også Danmark på distancen til OL i London i 2012, hvor hun blev nummer 40.
Anna og Abdi er derimod forholdsvis nye på distancen. Anna kvalificerede sig til OL på sit blot tredje marathon, mens Abdi kvalificerede sig på sit andet marathon nogensinde. Tilmeld i en rigtig flot tid (2.14,03), hvilket er den bedste danske tid siden 1989.

På marathon distancen stiller Danmark altså med en blanding af erfaring og talent, og vi glæder os meget til at følge de tre løbere.

Vil du opleve dem i aktion, løber kvinderne den 14. august, mens Abdi først skal i aktion på OL’s sidste dag, nemlig den 21. august.

400 meter hæk
Danmarks måske største chance for en OL medalje i atletik finder vi på 400 meter hæk, hvor Sara Slott Petersen og Stina Troest løber med.

I starten af juli vandt Sara Slott Petersen guld på distancen til EM i atletik, og vi glæder os meget til at se, hvad det kan blive til til OL. Sara har i hvert fald allerede meldt ud, at hun går benhårdt efter en finaleplads. Hun har også erfaring fra OL, da hun også deltog på distance i London i 2012.
For Stina Troest er det derimod hendes første OL, men med Sara Slott til at tage presset, kan hun løbe mere frit, og vi glæder os til at følge det unge talent.

Sara Slott Petersen og Stina Troest skal i ilden i de indledende heats den 15. august.

800 meter
På 800 meteren finder vi Andreas Bube. Selvom han, lidt skuffende, ikke formåede at kvalificere sig til finalen ved EM i atletik i juli, har han vist rigtig gode takter. Han har også erfaring fra OL i London i 2012. Generelt var 2012 et rigtig godt år for Andreas, hvor han også vandt EM sølv.

Følg Andreas Bube i den indledende runde den 12. august.

3000 m forhindringsløb
Følger du bare lidt med i løb og atletik, har du helt sikkert hørt om Anne Emilie Møller – det 18 årige kæmpe talent der har sat dansk rekord på 3000 meter forhindringsløb hele tre gange i år, vel og mærket efter bare at have løbet i et år. Ja du læste rigtig. Ét år.
På samme distance finder vi også Ole Hesselberg, som tidligere på året viste rigtig gode takter, blandt andet med en finaleplads til EM i atletik i Amsterdam.

Vi glæder os til at følge dem begge fra den 13. august, hvor Anne Emilie Møller løber sit første indledende heat, mens Ole Hesselberg løber den 15. august.

Det er første gang siden OL i München i 1972, at Danmark har så stort et atletikhold med til OL. Flere af løberne har allerede vist rigtig stærke præstationer i de forgangene måneder, så vi håber selvfølgelig på rigtig flotte præstationer over hele linjen og krydser fingre for en medalje til Danmark. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold