Gå til forside

6. MARTS, 2017

KLÆDT PÅ TIL LØB I ALT SLAGS VEJR

Et velkendt ordsprog proklamerer, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning – og måske er der noget om snakken. Med Craft Grit løbejakke er regn og vind i hvert fald ikke det der stopper dig.

Siden den spæde start i 70’erne har Craft lavet sportstøj der giver dig de bedste forudsætninger for at præstere optimalt. Foruden at gøre brug af de nyeste teknologier, samarbejder de med nogle af verdens bedste atleter for at sikre, at deres produkter opfylder de krav, der er til sportstøj i forhold til bevægelse og design, men også at tøjet passer til omgivelserne og vejret.

Det betyder, at deres træningstøj til køligt vej er skabt til at beskytte mod lave temperaturer, kold vind samt at sikre, at din krops overskudsvarme effektivt ventileres. Netop disse elementer gør sig gældende for den nye Craft Grit løbejakke.

Trænger løbetøjet til en opdatering? Se vores store udvalg af Craft løbetøj her

Ved første øjekast ligner jakken måske så mange andre løbejakker, men her stopper ligheden også. Grit løbejakke er nemlig udviklet til løbere der foretrækker at løbe i skoven og på smalle skovstier, og derfor er den lavet af et tre-lags vind- og vandtæt stof som samtidig er åndbart, så du holder dig tør i alt slags vejr. Sømmene er selvfølgelig tapet, så der heller ikke kan trænge vand ind den vej.

Det er dog langt fra alt. Jakken har nemlig en lang række lækre detaljer. Først og fremmest har jakken streetch i stoffet. Det betyder, at pasformen er optimal omkring albuer og skuldre, hvor man ellers normalt oplever, at jakker kan stramme lidt under løb.
I hætten sidder en bøjle, der kan justeres til, så hætten sidder helt tæt, og det samme princip gør sig gældende ved ærmene, hvor thumbsholes holder vinden ude.

Sidste men ikke mindst har jakken reflekterende print og silikone print på skuldrene. Det sidste er særlig smart, hvis du løber med en løberygsæk. Det sikrer nemlig, at tasken sidder godt fast.

Find løbejakker til både mænd og kvinder hos os. 

Craft Grit løbejakke kan bruges af alle, men den er særlig velegnet til dig der løber i skoven. Dens vind- og vandtætte funktioner gør nemlig, at du holder dig tør og tempereret i alt slags vejr.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo