Gå til forside

21. JANUAR, 2016

ET RIGTIGT SAMLEROBJEKT! KOM TÆT PÅ NIKE MERCURIAL CR7 324K GOLD

Der er ingen tvivl om, at en af de mest hypede fodboldstøvler i 2016 har været den limiterede Nike CR7 324K Gold - en støvle der slet ikke var i almindeligt salg og af den grund derfor var uhyggeligt eftertragtet. For nogle dage siden bredte der sig derfor store smil, da der landede et par hos, som vi fik mulighed for at kigge nærmere på. Se mere nedenfor!

Limiterede fodboldstøvler er altid noget ganske specielt. Mest af alt fordi det først er efter selve launchen, at det reelle billede af hvor eftertragtet den har været virkelig tegner sig. Allerede i slutningen af sidste år offentliggjorde Nike to unikke Mercurial Superflys til ære for Cristiano Ronaldo. En hyldest der skulle repræsentere de unikke scoringsrekorder, som den epokeskabende portugiser har brudt - og hvad bedre end, at gøre det med specielle støvler.

Designet blev en kombination af nutidens "speedkonge", i form af Mercurial Superfly - kombineret med et drys af fordums styrke hvor de historiske Mercurial Vapor III regerede. Lidt af en kombination, som måske har fået enkelte fans af Nike fodboldstøvler til at knibe en lillebitte tåre..

Det offentliggjordes samtidigt, at en af modellerne - CR7 324K "Gold" ville komme i salg i starten af januar. En dato der derfor var imødeset blandt støvlesamlere verden over. Heldigvis landede der også et par hos os - og vi har endnu ikke fået armene ned over hvor fede de reelt er. 

Teknologimæssigt er der intet nyt under solen på 324K "Gold". Udelukkende på detaljerne er der forskel - men dem er tilgengæld også skruet op for!

Det historiske mønster på hælkappen leder, som nævnt længere oppe, tankeren tilbage på en af de mest legendariske Vapor's til dato - nemlig Vapor III. En støvle der hos Cristiano selv må have en helt speciel plads i hjertet, da det for alvor var den model han brød igennem i i Manchester United-tiden. Selvfølgelig i et utal af farvevarianter.

Netop Cristianos velkendte signoff - og registrerede brand "CR7" er selvfølgelig et fremtrædende element på støvlen da det er placeret på hælkappen. En hælkappe der udover dette, selvfølgelig fristes man til at sige, er produceret med glimmer i. Bare for lige, at give den det ekstra lir, som en sådan støvle så absolut fortjener.

Der går nok en rum tid endnu før end, at vi får armene ned over den limiterede CR7 324K "Gold". En støvle der, hos dens heldige ejere verden over, helt sikkert allerede har fået en central plads på støvlehylden. Var du en af de heldige der fik anskaffet sig et par af den limiterede Nike-støvle? Og hvordan rangerer den på din skala over limiterede støvler fra Nike?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo