Gå til forside

10. JANUAR, 2016

OUTFIT MATTERS - SE DEN NYE KOLLEKTION FRA CASALL

Når vi føler os selvsikre og attraktive, performer vi bedre. Casall har netop lanceret en ny kollektion og kampagne, der sætter fokus på træningstøjets betydning for hvordan vi kan levere optimalt til træning. 

Vi kender vist allesammen følelsen af hvordan vi bare bliver bedre, når vi har vores bedste træningstøj på. Hvis du skal yde på dit højeste niveau, er det vigtigt med godt træningstøj, som gør dig godt tilpas og selvsikker. Casall har med deres nye kollektion har fokus på komfortabelt træningstøj, der både ser godt ud og er fremstillet på en mere miljøvenlig måde. 

Den nye kampagne fra Casall er lavet i samarbejde med den sudanesiske supermodel, Nykhor Paul, der også var hovedpersonen i Casalls sidste kollektion.

Hun har på trods af en barndom under vanskelige vilkår, slået igennem på den internationale modescene og har eksempelvis arbejdet for toneangivende brands som Balenciaga, Louis Vuitton og Rick Owens. 

Den nye kollektion indeholder en lang række af skarpe tilføjelser til Casalls sortiment, ligesom man har opdateret nogle af mærkets bestsellere. Dette gælder blandt andet den populære Iconic sports-BH, der kommer i en helt ny version. Ligeledes har Casalls tights fået en frisk opdatering med nye designs, egenskaber og kvalitetsmaterialer. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo