Bestil julegaverne senest d. 17. december kl. 23.59 for at være sikker på modtage gaverne inden jul.
Gå til forside

14. OKTOBER, 2016

SLUT MED TRE STRIBER. CHELSEA OG NIKE INDGÅR REKORDSTORT SAMARBEJDE

10 år. Til sommer er det slut med tre striber på Chelseas trøjer efter, at man har indgået et rekordstort samarbejde med Nike hvis logo fra sæsonen 2017/18 pryder London-klubbens trøjer. Læs mere nedenfor!

Efter en 10-årig periode er det til sommer slut med tre striber på Chelseas hjemme-, ude- og 3. trøjer. En offentlig hemmelighed i fodboldkredse blev nemlig i går bekræftet, da Nike offentliggjorde et rekordstort samarbejde med London-klubben - et samarbejde der er det største af sin slags i klubbens historie.

Chelsea-direktør Marina Granovskaia - iogså benævnt som den mest magtfulde kvinde i fodboldverdenen - udtaler følgende om det forestående samarbejde med den amerikanske sportsgigant. "Dette er en utrolig spændende og vigtig aftale for klubben. Ligesom Chelsea er Nike verdenskendt for dens storhed og innovation - og vi ser frem til sammen at samarbejde i et partnerskab der er bestemt til succes. Vi føler os sikre på, at Nike vil være i stand til at supportere vores vækst i nye markeder, såvel som at bibeholde vores plads blandt de allerstørste klubber i verden."

Ligeså tilføjer Trevor Edwards, President of Nike Brand, om samarbejdet med "The Blues": "Chelsea er en klub i den absolutte elite med stor tradition og passionerede fans fra hele verden. Partnerskabet med Chelsea som klub understreger vores ledende position, som brand, i fodbold. Og vi er utroligt spændte på at hjælpe klubbens fans og spillere, ikke mindst, mod en endnu lysere fremtid med Nikes innovative designs.

Efter 10 år med tre striber på ærmerne og brystet er det, for denne gang, slut med adidas for Chelsea. Hvilke trøjer husker du bedst fra den 10-årige periode? Du kan selvfølgelig nå, at få den sidste adidas Chelsea-trøje, online på SPORTMASTER.dk, hvor alle navne fås med originalt tryk - når en epoke slutter skal man vel have et minde? ;)

Invalid widget

Invalid widget