Søg i mere end 12.000 varer ...

Varme børnefødder med Bundgaard vinterstøvler

Efterår og vinter sætter en række krav til især børns støvler, som både skal være sunde for barnets fod og holde vand og kulde ude. Bundgaard har lavet børnesko og -støvler i mere end 100 år, og de ved derfor en hel masse om børnefødders anatomi og behov. Den viden har de omsat i deres vinterstøvler, som både er sunde for dit barns fødder og designet til at klare vinterens vand og kulde.

Og hvad betyder det så, at støvlerne er sunde for barnets fødder?

Ser vi på Bundgaard Racer er den designet i kunstskind, ruskind og mesh for at give komfort og sikre funktionaliteten, så barnet har god bevægelighed i støvlerne. Derudover har skoen en tex-membran, som holder den tør. Indeni har skoen fleecefor og udtagelige indersåler. Det betyder, at du kan tage dem ud, hvis støvlerne er blevet våde.

 

Støvlen har desuden to velcrolukninger, så støvlen kan tilpasses perfekt til det enkelte barns fod, og den er designet så barnet let selv kan tage støvlen af og på.

Bundgaard Rudi er opbygget på præcis samme måde som Bundgaard Racer med fleecefor, to velcrolukninger og udtagelige såler. Overdelen er designet i kunstlæder og nylon med en tex-membran, og sålen er en grovmønstret slidstærk gummisål, der givet et godt greb i underlaget.

Bundgaards Desi støvle er en god og praktisk vinterstøvle, som holder dit barns fødder tørre og varme. Støvlen har Bundgaard TEX-membran, der gør den vandafvisende og åndbar, og ligesom de to forrige støvler har denne også to velcrolukninger, der gør at støvlen er let at tage af og på. Den bløde, fleksible og stærke gummisål har super greb.

Husk at lade støvlen tørre!

Når vinteren sætter ind og støvlerne ryger på dagligt, er der et par ting, der er gode at huske. For eksempel er det en god idé altid at lade støvlerne tørre, når barnet kommet hjem. Det er nemlig ikke kun vand der gør støvlerne våde. Børnefødder sveder i løbet af en dag, og selvom det meste fordamper, sætter det sig også i støvlerne.

 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse dit barn skal bruge i vinterstøvler, så har vi lavet en guide, der hjælper dig til at finde den rette størrelse ved hjælp af at måle barnets fødder. Læs guiden her.

Gode huskeregler til vinterstøvler

- Tag indlægssålerne ud og fyld støvlerne med avispapir når støvlerne skal tørre.

 

- Sko og støvler har bedst af at tørre ved stuetemperatur. Direkte varme fra radiator eller brændeovn er hårdt og kan få læderet til at sprække.

 

- Imprægner altid nye støvler inden brug, så snavs, fedt og vand ikke trænger ind i støvlerne.

 

- Rengør og imprægner støvlerne løbende over vinteren.

 

- Børns fødder vokser hele tiden, så mærk efter over vinteren om størrelsen stadig passer. Husk gerne 1 til 1,5 cm i voksetillæg, når du shopper nye vinterstøvler til børnene, så er der plads til at de kan vokse i dem.

 

- Vi anbefaler ikke, at børnesko og -støvler går i arv, da de former sig efter barnets fødder og alle fødder er forskellige.

 

Med Bundgaard vinterstøvler til børn får du en støvle, som tilpasses barnets fod, har udtagelige såler og god komfort, så barnet frit kan lege i dem en hel dag – hvilket jo er noget af det vigtigste, når man skal finde nye vinterstøvler til ungerne. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig ude i butikkerne, og har du brug for hjælp online, så kan du altid spørge vores kundeservice til råds.

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN