Søg i mere end 12.000 varer ...

6. JUNI, 2017

BUNDGAARD – SUNDE SANDALER TIL DIT BARNS FØDDER

Børnefødder skal have mulighed for at vokse og udvikle sig til at blive sunde og stærke fødder. Det ved Bundgaard, og derfor laver de behagelige og funktionelle børnesandaler i et stilrent design.

Med mere end 100 år på bagen kender Bundgaard alt til børnefødder og behovet for gode og funktionelle sandaler, der giver fødderne plads til at vokse. Derfor er alle deres sandaler designet med naturlig pasform, fleksible såler og velcrostropper, så de let kan tilpasses det enkelte barns fod.

Det betyder, at dit barn kan hoppe i et par sandaler der er både behagelige og giver god støtte. 

Mangler dit barn nye sandaler? Se hele vores udvalg af Bundgaard sandaler her.

Bundgaard sandaler kommer både i åbne og lukkede modeller, men fælles for dem alle er, at de er lavet i naturlige materialer og har god plads til tæerne. Det er nemlig vigtigt, at de bløde barnefødder kan bevægelse sig frit i sandalerne, så muskulaturen i barnets fod udvikler sig naturligt.

Designet er klassisk og stilrent, men det betyder ikke, at dit barn ikke kan give den fuld gas på legepladsen. De naturlige materialer gør nemlig sandalerne slidstærke, så de kan tåle til at blive brugt.

Udforsk hele vores udvalg af sandaler til både drenge og piger lige her!

Bundgaard sandaler er udviklet specifikt efter børnefødders anatomi. Det betyder naturlig pasform, plads til at vokse og naturlige og slidstærke materialer. 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: