Gå til forside

8. NOVEMBER, 2018

Tid til at hylde endnu en legende. John "Faxe" Jensen

Først var det Kim Vilfort. Nu er turen kommet til endnu en Brøndby-legende. I samarbejde med hummel introducerer Brøndby IF endnu en Legende-trøje til ære for John "Faxe" Jensen. Bliv meget klogere på trøjen og dens detaljer lige nedenfor!

En opfølgning på en stor succes. For godt et år siden introducerede Hummel og Brøndby IF deres første udgave af ”Legende-trøjerne”, da man hyldede Kim Vilforts storhedstid i Vestegnsklubben.

Turen er nu kommet til endnu en Brøndby-legende der både som spiller og træner har haft stor indflydelse på klubbens historie. Det er selvfølgelig John ”Faxe” Jensen…

 376 kampe, 13 sæsoner, 8 mesterskaber

-John "Faxe" Jensen-

inspiration fra 1990/91...

”Faxe” som han bare kaldes hos langt de fleste danskere, hyldes for hans i alt 13 sæsoner, 376 kampe og i alt 8 mesterskaber. Resultater og præstationer som er ret så beundringsværdige i dansk fodbold.

Legende-trøjen er bygget på trøjedesignet fra sæsonen 1990/91 og indeholder derfor en krave i nærmest identisk stil med degang – og lige så de karakteristiske tværgående striber. Hovedsponsoren fra dengang, nemlig Cirkel Kaffe, er dog selvfølgelig skiftet ud med klubbens nuværende hovedsponsor fra Arbejdernes Landsbank, mens at pasformen og materialet selvfølgelig også er langt mere strømlinet og let end det var dengang.

Trøjen går officielt i salg i starten af december, men kan inden længe FORUDBESTILLES online på SPORTMASTER.dk. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo