Gå til forside

16. JULI, 2018

En trøje der hylder enkeltheden. Brøndby og hummel lancerer klubbens nye hjemmebanetrøje.

Under sloganet #sammenstormervifrem har Brøndby introduceret klubbens nye hjemmebanetrøje. En trøje der fortsat produceres af hummel og hylder enkeltheden, kombineret med et par rigtig fine detaljer. Læs mere om trøjens design og inspiration nedenfor!

Når Brøndby IF, på udebane mod Randers FC, kickstarter Superliga-sæsonen 2018/19 bliver det iført klubbens nye hjemmebanetrøje, som klubben netop har offentliggjort. En trøje der hylder enkeltheden kombineret med en række detaljer som både taler ind i klubbens historie, samtidigt med at fansene hyldes på behørig vis.

100% i gul. med blå detaljer...

Modsat trøjen fra sidste sæson er man nu gået over til et 100% gult design og siger dermed farvel til de blå ærmer som prydede trøjen i 2017/18-sæsonen.

 

Nogle Brøndby-fans vil måske endda kunne drage sammenligninger til trøjen fra 2016/17-sæsonen som også var helt i gul – og uden ”unødige” andre farver end den dominerende gule og med blå detaljer.

Fra både et hummel- og et Brøndby-synspunkt er det ganske interessant at hummels legendariske humlebi-logo er tilbage på brystet af Brøndby-trøjerne, nøjagtigt som de var tilbage i 80’erne.

Dette kombineret med at klubbens velkendte fans på Sydsiden er hyldet med tribunens to farver på kanten af ærmerne og at ”Ingen over klubben” er påtrykt i trøjens nakke, gør trøjens til en ret vellykket en af slagsen.

Sidst, men ikke mindst er det selvfølgelig værd at nævne at trøjens materiale er produceret i et Stealth-materiale der er lettere end nogensinde før. Tilmed er trøjen produceret med en væsentlig reduktion af syninger hvorfor at den selvfølgelig føles mere komfortabel og behagelig. Uagtet om du selv skal spille i den, eller bare have den på når du støtter Brøndby på stadion.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram. Og lad os da gerne høre om du mener Brøndby-trøjen til den nye sæson er federe end sidste sæsons trøje?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo