Gå til forside

26. AUGUST, 2017

BRØNDBY IF'S NYE HJEMMEBANETRØJE ER LANDET

En trøje der repræsenter historiske elementer i Brøndby og hylder klubbens sammenhold. Læs mere nedenfor og shop de nye Brøndby-trøjer netop nu!

Trøjerne fra en af mest traditionsrige danske klubber i historien er endelig landet på SPORTMASTER.dk. Brøndby IF har siden de gode Laudrup-tider været igennem både op- og nedture, men siden ansættelsen af tyske Alexander Zorniger har pilen kun peget i en positiv retning for Vestegnens stolthed. Og måske sæsonen 2017/18 er den hvor fodbolddanmark igen får den knivskarpe mesterskabsduel mellem F.C København og Brøndby IF, som man har savnet.

Brøndby IF-fan? Shop de nye hjemmebanetrøjer til både børn og voksne lige her!

Det er derfor også med stor glæde, at vi kan præsentere Brøndby IF's nye hjemmebanetrøjer i sortimentet på SPORTMASTER.dk samt i 20 butikker. En hjemmebanetrøje der repræsenterer en række historiske elementer for byen Brøndby, samt hylder den specielle ånd og stolthed der hersker hos Vestegnsklubben. For eksempel er klubbens motto "Supra Societatem Nemo" trykt i nakken, som oversat til dansk betyder: "Ingen over fællesskabet". De blå elementer på ærmerne er samtidigt en hyldest til Sydsiden, mens at det indkorpererede mønster på den gule del af trøjen er inspireret fra gladiatorers brynjer og rustninger.

Tror du Brøndby IF kan gå hele vejen i år og vippe ærkerivalerne fra F.C København af trøjen? Lad os høre din mening på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram samt på Snapchat. Brugernavn: vildmedfodbold. Du kan shoppe Brøndby IF's hjemmebanetrøjer til både børn og voksne lige her på SPORTMASTER.dk.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: