Gå til forside

14. NOVEMBER, 2017

Brøndby IF og hummel hylder en af de største i Vestegnsklubbens historie

Som del af den storstilede Legends-kampagne har hummel i samarbejde med nogle af deres største klubber – heriblandt Brøndby IF - udarbejdet en række specielle trøjer for at hylde legenderne i de danske klubber. Én af dem er Kim Vilfort. EM-helt og legende på Brøndby Stadion. Hvad er mere passende end at hylde ham med en speciel trøje? Læs mere lige her.

Fodboldspillere der dedikerer deres karrierer til et fåtal af klubber, og nogle gange kun én enkelt klub, hører efterhånden til sjældenhederne i den moderne fodboldverden. Det er i højere og højere grad noget der hører fortiden til og med dette mantra har hummel villet hylde en række af de spillere som tidligere har repræsenteret dette.

Sådan en spiller er Kim Vilfort! En karriere der tog sin spæde begyndelse i Skovlunde IF og sidenhen havde korte afstikkere til Boldklubben Frem samt til franske Lille inden han tog ”hjem” til Brøndby – resten er historie. Med 470 kampe for de blå-gule og et stadion med et kælenavn der er ”Vilfort Park” har man i allerhøjeste grad sat sit aftryk.

EN hyldest til en ægte legende...

Derfor er det også helt på sin plads, at en legende som Kim Vilfort hyldes med en trøje som den hummel og Brøndby IF har produceret for at hylde legenden. Trøjen er allerede tilgængelig på SPORTMASTER.dk – men skynd dig hvis du skal nå at have et eksemplar. De er landet i et begrænset oplag og forsvinder hurtigt!

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Du kan altid dele billeder os på Instagram på #vildmedfodbold. Vi deler selvfølgelig de bedste!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo