Gå til forside

21. APRIL, 2018

Sambavibes fra 1970. Brasiliens nye landsholdstrøjer er lanceret

En slutrunde uden Brasilien ville ikke være det samme. Neymar Jr. og resten af stjernerne er blevet gjort klar til sommerens store fodboldbegivenhed med nye hjemme- og udebanetrøjer. Shop dem længere nede i artiklen!

Den ikoniske gule trøje er synonym med Brasilien – og har været det siden 1954. Frem imod sommerens helt store fodboldbegivenhed er trøjens gule farve dog en smule mere anderledes end tidligere. Med andre ord har Nikes designere været forbi fodboldmuseet i São Paulo og taget et kig på trøjen fra 1970, som var året hvor fodboldkampe for første gang blev sendt på farvefjernsyn.

Se hele vores sortiment af Brasilien-trøjer og fangear lige her på SPORTMASTER.dk.

Dette er inspirationskilden til de nye hjemmebanetrøjer til Neymar Jr, Coutinho, Marcelo og de mange andre brasilianske stjerner som skal repræsentere Brasilien til sommer. Hele spillersættet er selvfølgelig tilgængeligt på SPORTMASTER.dk til både børn og voksne, mens at de lige så klassiske blå udebanetrøjer også er at finde online og i få udvalgte butikker.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af de nye landsholdstrøjer fra Nike du synes er den fedeste?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo