Gå til forside

7. SEPTEMBER, 2016

ER DU KONGEN AF STREETBANERNE?

Nogle af verdens allerstørste stjerner har, som børn, taget deres første spæde skridt mod en karriere som verdensstjerne ved, at dominere streetfodboldmiljøet og lære fodboldspillet som en leg. Hvad der tog sin begyndelse rundt om i Sydamerika har gennem de seneste år bredt sig til hele Europa - for så vidt også København. Og udstyret hertil følger med! Læs mere nedenfor...

Det findes overalt i verden. Street- og "Small-Sided" fodbold har gjort sit indtog - og ligeså har udstyret hertil. For et par år siden lancerede Nike deres Football X-kollektion netop med fokus på, at kunne servicere spillere der har deres forcer i Five-A-Side hvor tricks og tunneller vægter højere end mål og tacklinger.

Mercurial-fan? Du kan se hele udvalget af Mercurial fodboldstøvler og sko online her!

Hvor man tidligere skulle lede efter en plads rundt om i byerne, som var bare en smule egnet til fodbold - det være sig baggårde, favelaer i Sydamerika og andet lignende er antallet af streetbaner og dedikerede streetfodboldområder vækstet ganske enormt i løbet af de senere år. Ikke mindst også i København! Efterspørgslen på udstyr hertil er stor hvorfor, at introduktionen af den nye Mercurial X Proximo rammer hovedet på sømmet ift. hvad en streetsko skal kunne.

Spillet på streetbanerne kræver både hurtighed i tanke og handling - mentalt som fysisk. Det kræver eksplosive aktioner hvor du i Mercurial X Proximo får en sko der repræsenterer lige netop disse egenskaber. Overdelen er bygget op om nøjagtigt samme elementer, som den revolutionerende Mercurial Superfly V hvor den nye SpeedRib-overdel og rekonstruerede DynamicFit Collar har gjort Superfly'en til en af sommerens - hvis ikke årets - største højdepunkter.

Endnu mere interessant er det selvfølgelig, at man med introduktionen af den nye Superfly ligeså introducerede den hypede "støvle med sok" i børnestørrelser. En støvle der uden sammenligning har været blandt de mest populære støvler til den yngre del af publikummet her over sommeren.

Og derfor er det selvfølgelig oplagt, at introducere Mercurial X Proximo i børnestørrelser, som her til efteråret går perfekt til hyggebold med kammeraterne i skolegården - og ikke mindst når indendørssæsonen inden længe begynder, da skoen selvfølgelig er lavet med Non-Marking sål som kan anvendes i alle danske haller.

Hvis du ikke er kongen af street- og indendørsbanerne endnu - så kan de nye Mercurial X Proximo i både børn- og voksenstørrelser hjælpe dig godt på vej. Tilgængelige i både Spark Brilliance- og Pitch Dark-kollektionerne netop nu på SPORTMASTER.dk - selvfølgelig med GRATISiD. Husk at dele dit nyeste fodboldgear med os på Instagram @vildmedfodbold. Vi deler jo selvfølgelig de bedste!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo