Gå til forside

3. NOVEMBER, 2017

BLIV KONGEN AF INDENDØRSBANERNE

Udendørssæsonen går snart på hæld. Selvom mange stadig fortsætter fodbolden på det udendørs kunstgræs er det også ved, at være tid til indendørssæsonen og vinterens mange stævner. Læs mere her om de mest aktuelle indendørssko til børn og voksne!

Selvom antallet af kunstgræsbaner rundt om i Danmark stiger og stiger og derved øger muligheden for at spille fodbold udendørs året rundt rykker stadigt rigtig mange fodboldspillere – små som store – indendørs på landets indendørsbaner til stævner og en anden type fodbold end normalt.

VI HAR DET DU SKAL BRUGE...

På SPORTMASTER.dk tilstræber vi os altid efter at have det største udvalg af indendørssko til både børn og voksne således, at du kan få lige præcis den indendørssko du søger til indendørssæsonen. Om det er helt dyre indendørsmodeller i 14-1500,- klassen, nogle af de billigere indendørsmodeller i f.eks adidas’ og Nikes normale støvlekollektioner – eller klassikeren Handball Spezial, så har vi hvad du skal bruge.

I øjeblikket tager vi ikke munden for fuld ved, at nævne den nyeste CR7 ”Chapter 5: Cut to Brilliance”-kollektion som en af de mest populære kollektioner overhovedet – specielt ift. de indendørsmodeller som kollektionen indeholder. Du kan se hele kollektionen ad CR7-indendørssko lige her!

For godt og vel en måneds tid siden lancerede adidas’ ligeså sin nyeste støvlekollektion ved navn ’Pyro Storm’ Pack som også indeholder en lang række indendørssko til både børn og voksne. Alle modellerne er selvfølgelig udstyret med Non-Marking sål således, at de må bruges på alle landets indendørsbaner.

Sidst, men ikke mindst har Nike netop lanceret deres seneste kollektion af fodboldstøvler – nemlig ’Fire & Ice’ Collection som også byder på en række sprøde indendørsmodeller. Hele den nye kollektion fra Nike kan dog først handles på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker fra d. 9. november.

Uagtet om det er fodboldstøvler eller indendørssko får du selvfølgelig også mulighed for GRATISiD på hele sortimentet af indendørssko. Et koncept som vi for nyligt udvidede med mulighed for Emojis på både støvler og indendørssko. Og som navnet antyder er det selvfølgelig ganske gratis. Se hele vores sortiment af indendørssko lige her – og husk at følge os på vores sociale platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder om fodboldgear. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo