Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

16. FEBRUAR, 2017

NÅR TRÆNING SKABER BALANCE

Reebok’s slogan er ”Be More Human”, men hvad betyder det, og hvordan holder man motivationen til træning i live? Det har vi spurgt Reebok’s ambassadør Katarina Sollid om.

’Be More Human’ er en filosofi om, at træning giver dig overskud til at være en bedre version af dig selv i alle aspekter af dit liv. Det handler altså ikke kun om det ydre og de fysiske resultater, det mentale og sociale aspekt er mindst lige så vigtigt.

En der virkelig forsøger at udleve netop dette er Reebok ambassadør Katarina Sollid. Som så mange andre, er hendes hverdag travl. Hun er kæreste, studerende, ansat i et træningscenter og træner selv.

”Be More Human har bidraget til min forståelse af ​​at træning handler om at forbedre, udfordre og udvikle sig selv, både fysisk og mentalt.” fortæller hun og fortsætter ” Træning er så meget mere end det, vi umiddelbart forbinder ordet med. Træning for mig er en konstant rejse gennem udfordringer og resultater, som gør mig nysgerrig på, hvad jeg er i stand til at klare. Det er det budskab, jeg forsøger at formidle hver eneste dag! Jeg vil gerne hjælpe andre til at blive den bedste udgave af sig selv og hjælpe andre til at finde deres kærlighed til motion.”

Trænger din garderobe til en opdatering? Se den nye Wow Her kollektion fra Reebok her

Selvom kærligheden til træning er stor, er motivation også en vigtig faktor, og her finder Katarina blandt andet motivation i træningstøjet:

”Træningstøj er en vigtig del af min træning. Det giver mig motivation at have tøj og sko på der sidder godt, støtter op under hårde øvelser, og som kan holde til at blive brugt. Jeg planlægger altid min træning på forhånd og sammensætter mit træningstøj efter det, så min træning får et ekstra pift.
Jeg er især vild med den nye Wow Her kollektion. Pasformen er fantastisk, og designet er super cool.”

Hvordan bruger du træning til at blive en bedre version af dig selv, og hvad motiverer dig til træning? Del din historie med os på vores Facebookside eller på Instagram.

Invalid widget