Gå til forside

14. JULI, 2016

NY FC BAYERN UDEBANETRØJE 16/17 TIL MULLER & CO.

Adidas og Bayern München har dannet partnerskab i en evighed, men det afholder dem ikke fra at være nytænkende, når der skal designes og lanceres nye trøjer. I dag løftede klubben sløret for den kommende sæsons udebanetrøje, der kommer til at iklæde de mange stjerner, når de gæster de store stadions rundt omkring i Tyskland i jagten på det femte mesterskab på stribe.

Bayern München går en spændende sæson i møde, hvor en ny træner og ikke mindst en række nye profiler, skal hjælpe klubben til det femte mesterskab på stribe. I jagten på disse profiler har Bayern, i vanlig Bayern stil, været tidligt ude og det blev allerede offentliggjort inden EM at Mats Hummels og Renato Sanches ville melde sig under fanerne. I dag løftede klubben så sløret for den kommende sæsons udebane, da tusindvis af fans streamede morgenens træningspas, hvor der primært blev spillet til to mål.

Bayern München-fan? Shop hele udvalget af Bayern München trøjer, træningstøj og merchandise lige her!

Trøjen er inspireret af tysk gadefodbold, hvor landets bedste unge spillere udvikler deres spil. Det første, der springer i øjnene er et tværgående gråtonet element, der står i skarp kontrast ti de tre orange striber på trøjens ærmer. Over det velkendte Bayern München logo hviler fire stjerner, som symbolet på at klubben er den mest vindende i tysk fodbold. I Tyskland opnår man en stjerne efter hhv. 3, 5, 10 og 20 mesterskaber. I nakken fremgår klubbens motto "Mia San Mia" der i løbet af de senere år er blevet mere og mere udbredt. Mottoet er en del af klubbens filosofi, som allerede introduceres for klubbens yngste årgange og er gennemgående for klubbens identitet, hvad enten man er spiller eller er fan.

Den nye udebanetrøje er allerede tilgængelig på SPORTMASTER.dk, hvor det originale tryk med navne som Alaba, Müller, Sanchez, Costa og Lewandowski m.fl. ventes at lande i løbet af de nærmeste dage.

Hvad syntes du om den nye udebanetrøje? Del din mening med os på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo