Gå til forside

14. JULI, 2016

LILLA OG PINK! BARCELONA LANCERER NY UDEBANETRØJE TIL 2016/17 I KÆKT DESIGN

Der er, som regel, fart over feltet når Nike og Barcelona sammen lancerer udebanetrøjer. På 2016/17-udgaven er dette igen tilfældet med en sprød lilla/pink farvekombination. Læs mere om trøjen nedenfor!

Efterhånden er det mere reglen end undtagelsen, at Barcelonas udebanetrøjer fra Nike er iøjnefaldende som bare pokker. Med de sidste par sæsoners orange og gule sæt, som i sig selv har råbt på opmærksomhed er der til denne sæson skruet en smule ned for de skrigende farver og en smule op for elegancen - men stadig med et frækt design til følge.

Trøjen er bygget op med en grundfarve i lilla og med pink nuancer på panelerne langs siden. Et element der går igen på shortsene, mens strømperne er matchende med de pink nuancer på trøjer og shorts.

Du kan shoppe hele udvalget af Barcelona-trøjer og træningstøj online her på SPORTMASTER.dk.

AeroSwift-teknologien er selvfølgelig også, at finde i de Authentic Vapor-trøjer som spillerne selv kommer til, at spille. Hvis du dog ikke har interesse i, at skulle punge ud med omkring 1000,- for den nye Barcelona udebanetrøje lander den selvfølgelig også i de "almindelige" udgaver til en noget billigere penge. Selvfølgelig også med alt i originalt tryk hvad end du ønsker en af de mange store stjerner eller dit eget navn på ryggen.

Barcelonas udebanetrøjer lander ultimo juli på SPORTMASTER.dk og i en lang række butikker. Hvem skal du have på ryggen? Messi, Neymar, Piqué eller en helt fjerde, eller dit eget navn?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo