Gå til forside

6. JUNI, 2017

NIKE OG FC BARCELONA LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE

Nye tider - ny trøje. Med ny træner og fornyet energi skal FC Barcelona i 2017/18-sæsonen forsøge at bringe sig tilbage på toppen af både La Liga og Champions League. Klubbens nye hjemmebanetrøje er netop lanceret og tilgængelig allerede nu. Læs mere og shop trøjen her!

Det ellers så sejrsvante hold fra Catalonien havde i den netop overståede sæson en noget jævn en af slagsen rent resultatmæssigt. Bevares - man vandt Copa Del Rey og blev nr. 2 i La Liga - men en så vindende klub som FC Barcelona kan på ingen måde stille sig tilfredse med en sæson som denne.

Med ny træner i spidsen, i form af Ernesto Valverde, bliver det derfor højest sandsynligt en 2017/18-sæson med en masse fornyet energi og spillelyst når Lionel Messi, Neymar Jr og de andre store stjerner igen skal forsøge at komme tilbage til toppen.

Det bliver iført den nye hjemmebanetrøje som, i samarbejde med Nike, netop er lanceret. En trøje der, i forhold til 2016/17-trøjen adskiller sig ganske markant rent designmæssigt. Hvor de ikoniske røde og blå striber, i sidste sæson, var lige brede er striberne på trøjen til 2017/18-sæsonen udformet i et langt mere varierende design som skaber et noget mere iøjnefaldende og levende design.

Du kan se hele vores udvalg af FC Barcelona-trøjer og træningstøj online her!

I en klub med så velkendt et renomé, DNA og stolthed er der derfor også fundet plads til en lang række sprøde detaljer rundt omkring på trøjen. Omkring kraven er der bl.a. fundet plads til en hyldest af det kendte Senyera-flag som repræsenterer Catalonien. Mens der på indersiderne af henholdsvis højre og ventre ærme er skrevet "Força" og "Barça" - og som kun er med til at understrege den stolthed der er omkring klubben og dens historie.

De nye FC Barcelona-trøjer er allerede tilgængelige nu på SPORTMASTER.dk - både i den autentiske Vapor-udgave, med inkorpereret AeroSwift-teknologi, som er 100% identisk med den spillerne selv spiller i, samt de "almindelige" trøjer. Alle trøjerne kan selvfølgelig også fås med ORIGINALT TRYK på hele Barca-truppen - eller dit eget navn såfremt det er det du ønsker. Husk at følg os på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram samt Snapchat. Du tilføjer os på brugernavnet: vildmedfodbold. Vi snappes ved!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo